Edukacija - Objavljeno 08.12.2020 -

Besplatni webinar: Kako do potpora za sektor mora, prometa i infrastrukture?

Besplatni webinar: Kako do potpora za sektor mora, prometa i infrastrukture? Autor slike: 0

Sektor za graditeljstvo i promet Hrvatske gospodarske komore poziva vas na besplatni webinar "Kako do potpore iz Programa državnih potpora za sektor mora, prometa i infrastrukture te povezane djelatnosti u pandemiji bolesti COVID-19", u srijedu, 9. prosinca, u 11 sati. 

Webinar će se odvijati na platformi Microsoft Teams i u njega se možete uključiti putem ove poveznice.

Vlada Republike Hrvatske usvojila je Program dodjele državnih potpora sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture i povezanim djelatnostima u aktualnoj pandemiji COVID-19. Ova mjera donesena je u sklopu mjera gospodarskog opravka Vlade RH, a provedbena tijela programa dodjele su, u suradnji s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) koji će dodjeljivati pojedinačne potpore korisnicima koji ispunjavaju uvjete iz programa.

Program je već operativan, a cilj webinara je dodatno informirati poduzetnike kojima je program namijenjen o samom programu, mogućnosti i uvjetima njegovog korištenja te postupku prijave.

Program webinara možete vidjeti na linku. Webinar će moderirati mr. sc. Dario Soldo, direktor Sektora za graditeljstvo i promet HGK.

futuro