Edukacija - Objavljeno 24.09.2021 -

Tjedan cjeloživotnog učenja u Zadru

Tjedan cjeloživotnog učenja u Zadru Autor slike: 0

Sa ciljem promoviranja i poticanja  cjeloživotnog učenja i ove godine Učilište FINIS iz Zadra kao regionalni koordinator Tjedna za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju organizira zajedno sa partnerima, razne aktivnosti koje će se  provoditi u sklopu  15. Tjedna cjeloživotnog učenja. 

Tjedan cjeloživotnog učenjaodržava se od 27. rujna do 3. listopada 2021. godine, u suradnji sa Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih,u sklopu ESF projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je ovog kao i svih dosadašnjih Tjedana cjeloživotnog učenja.

U tu svrhu na Narodnom trgu u Zadru u ponedjeljak, 27. rujna s početkom u 10:30 sati održati će se Sajam obrazovanja, na kojem će razne ustanove predstaviti javnosti programe za obrazovanje odraslih koje provode.

Sve novosti vezane uz kampanju, događanja i aktivnosti mogu se pratiti na službenoj internetskoj stranici http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/   i na službenom Facebook profilu https://www.facebook.com/TjedanCjelozivotnogUcenja/.

Građani će i ove godine imati mogućnost sudjelovati na besplatnim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima, danima otvorenih vrata…

Neke od predloženih radionica koje će se održati u sklopu Tjedna:

·  Zdrava prehrana

·  Izrada kozmetičkih pripravaka

·  MS Excel – trikovi za lakše snalaženje

·  Financijska pismenost

·  Projekcija fotografija Aleksandra Gospića s  njegovog putovanja po Islandu

·  Upoznajmo i spoznajmo zvučnu knjigu

i mnoge druge….

futuro