Edukacija - Objavljeno 06.05.2019 -

Udruženje obrtnika organizira radionicu "Umijeće vođenja"

Udruženje obrtnika organizira radionicu "Umijeće vođenja" Autor slike: 0

Udruženje Obrtnika Zadar za svoje članove organizira besplatnu radionicu „LEADERSHIP PROFESSIONAL - UMIJEĆE VOĐENJA", koja će se održati u četvrtak, 9. svibnja u COIN coworking u vremenu od 12 do 16 sati.

Umijeće vođenja pretpostavka je uspješnog poslovanja, prenošenja vizije, rukovođenja i motiviranja. Cilj radionice Umijeće vođenja (Leadership) jest stjecanje vještina i znanja polaznika ključnih za suvremeno vođenje, a koje predstavljaju temeljnu pretpostavku uspješnog upravljanja organizacijama u 21. stoljeću. Radionica je namijenjena svima koji u svome radnom okruženju vode druge ili se za to pripremaju, kako bi to činili bolje i uspješnije, svim poslovnim ljudima koji se žele profesionalno i osobno usavršavati, obrtnicima, menadžerima svih razina, voditeljima timova, te novoimenovanim menadžerima.

Predavači su Davor Matković i Robert Kuščar iz Memoria Centra za poduku, koji posjeduju bogato višegodišnje iskustvo u obrazovanju, ali i na menadžerskim funkcijama.

Na radionicu se mogu prijaviti naši članovi obrtnici koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Prijaviti se možete na telefon: 023/213-379, 213-678 ili putem e-maila: info@uoz.hr. Prijave se zaprimaju do ponedjeljka, 6. svibnja 2019. godine.