Natječaji i potpore - Objavljeno 12.03.2019 -

Infodan o Pozivu za prijavu na inovacijske vaučere

Infodan o Pozivu za prijavu na inovacijske vaučere Autor slike: ŽK Zadar

Županijska komora Zadar obavještava javnost da će se u četvrtak, 14. ožujka, u 10 sati u njihovim prostorijama na adresi Špire Brusine 16 (dvorana za sastanke, 2. kat) održati drugi regionalni infodan u sklopu aktivnosti INTERREG MED projekta 4helix+, koji HGK -ŽK Zadar provodi u svojstvu projektnog partnera.

Na infodanu MMSP-ovi plavoga gospodarstva (ribarstvo, akvakultura, turizam, brodogradnja, pomorstvo, plava biotehnologija itd.) iz Zadarske županije dobit će sve informacije o Pozivu za prijavu na inovacijske vaučere, kojemu je svrha dodjela inovacijskih vaučera MMSP-ovima plavoga gospodarstva u iznosu od 10.000 eura kako bi istražili poslovne prilike ili riješili inovacije malih razmjera u svome poslovanju, i to uz stručnu podrškukulturno-kreativnih industrija.

Poziv za prijavu na inovacijske vaučereje objavljen na službenom web-portalu projekta 4helix+ gdje se nalaze detaljne informacije te daljnje upute za prijavu. Otvoren je do 30. travnja, a prijaviti se treba online, na engleskom jeziku. Za infodan se prijavljuje online na web stranici Županijske komore Zadar putem linka, zaključno do srijede, 13. ožujka.