Opće vijesti - Objavljeno 27.10.2021 -

Besplatna praktična radionica za poduzetnike - kako izraditi sadržaj za Facebook & Instagram

Besplatna praktična radionica za poduzetnike - kako izraditi sadržaj za Facebook & Instagram Autor slike: 0 Udruženje obrtnika Zadar u suradnji sa HIA - Hobby I Adore d.o.o. organizira za svoje članove besplatnu praktičnu radionicu "Facebook&Instagram - izrada sadržaja (copywriting, vizuali, content marketing)".

Radionica je namijenjena poduzetnicima koji poznaju osnove društvenih mreža - Facebooka i Instagrama za poslovne korisnike te imaju već otvorene poslovne profile na istima. Obzirom da je radionica praktičnog tipa, za sudjelovanje je potrebno ponijeti i prijenosno računalo!

Radionica će se održati u srijedu, 10. studenog 2021. godine, u konferencijskoj dvorani Inovativnog Zadra, na adresi Grgura Budislavića 99/2. kat (Novi Bokanjac),u vremenu od 10,00 do 15,00 sati. 

Broj sudionika na radionici je ograničen na maksimalno 15 osoba, stoga ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, potrebno je prijaviti se na e-mail Udruženja obrtnika Zadar info@uoz.hr čim prije, tj. najkasnije do utorka, 2. studenog 2021. godine.

U nastavku detalji vezani uz program, trajanje i sudjelovanje na radionici.

Praktična radionica „Facebook&Instagram - izrada sadržaja (copywriting, vizuali, content marketing)“

Naučite kako napisati dobru objavu i kako ju istaknuti kvalitetnim vizualom koji odgovara identitetu vašeg brenda!

Trajanje: od 10,00 do 15,00 h

Predavači: HIA - Hobby I Adore (www.hobbyiadore.com)
Razina: napredna
Broj sudionika: max. 15 polaznika po radionici

Rok prijave: 2. studenog 2021.

Ovo je radionica za Vas ako ste:

- Obrtnik,
- Prepoznali ste važnost društvenih mreža,
- Svjesni ste vrijednosti i prilika koje društvene mreže pružaju,
- Želite biti ukorak s današnjim trendovima na društvenim mrežama, ali ne znate odakle krenuti,
- Želite sami voditi profile na društvenim mrežama, ali želite da izgledaju profesionalno.

O radionici:

Naučite kako napisati dobru objavu i kako ju istaknuti lijepim vizualom koji odgovara identitetu vašeg brenda!

Osmisliti, napisati i komunicirati efektnu, jednostavnu, dopadljivu, a opet relevantnu poruku osnovni je izazov svake kreativne oglašivačke komunikacije, posebice one vođene na društvenim mrežama.

Vještina pisanja i prodavanja uči se i razvija s vremenom, a znati prodavati pisanom riječju pravo je majstorstvo. Kvalitetan copywriting i vaši marketinški napori idu ruku pod ruku uz dobar dizajn koji prenosi vašu poruku ciljanoj publici. Već je opće poznato da dobar vizual zaokuplja pažnju, a skoro sve što želite reći vašim pratiteljima možete reći uz pomoć fotografija, ilustracija, video sadržaja i slično.

Konstantno održavanje interakcije s pratiteljima, kao i plasiranje zanimljivog, korisnog i jedinstvenog sadržaja od izuzetne je važnosti kako bi vaša poruka bila prenesena, zapamćena i uspješna.

Cilj ove praktične radionice je naučiti:

- Kakav sadržaj objavljivati na društvenim mrežama,
- Na koji način plasirati taj sadržaj,
- Kako dizajnirati vizuale objava na društvenim mrežama i
- Kako komunicirati s korisnicima.

Radionica je praktičnog tipa što znači da sa sobom trebate ponijeti i prijenosno računalo!

Napomena: za kvalitetno sudjelovanje na radionici je važno znati osnove rada na računalu i osnove o Facebooku i Instagramu za poslovne korisnike. Također, potrebno je imati otvorene poslovne profile na Facebooku i Instagramu.

Predavači:

HIA - Hobby I Adore tim sastavljen je od grafičkih dizajnera, marketing managera i stručnjaka za upravljanje društvenim mrežama sa dugogodišnjim iskustvom. Naša osnovna djelatnost je grafički dizajn i priprema materijala za tisak, te tisak i izrada svih vrsta promotivnih materijala. Osim toga bavimo se i profesionalnim upravljanjem profilima na društvenim mrežama, s naglaskom na vizualnu komunikaciju.

futuro