Opće vijesti - Objavljeno 20.09.2019 -

Drugo izdanje My Smart City konferencije - otvorene prijave za hackathon

Drugo izdanje My Smart City konferencije - otvorene prijave za hackathon Autor slike: 0

Drugo izdanje My Smart City konferencije održat će se u Kazalištu lutaka u Zadru od 16. do 18. listopada. 

"Doprinosi li turizam kvaliteti života u Zadru i kako u tome pomaže/odmaže tehnologija?" tema je ovogodišnje konferencije u organizaciji Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Grada Zadra i lokalnih IT snaga. 

- Čeka vas bogat dvodnevni program s nizom predavanja te panel diskusija, a želimo da u raspravama sudjelujete i vi da bi zajedno naš Zadar učinili pametnijim gradom!, pozivaju organizatori. 

U sklopu konferencije, u prostoru Sv. Dominika, održat će se i drugi po redu hackathon koji počinje 17. listopada u 10:00 sati, a trajat će 24 sata. Danas su otvorene prijave timova putem linka na web stranici http://mysmartcityzadar.com, na kojoj možete pronaći i pravilnik o sudjelovanju te obrazac za registraciju tima. Sudjelovanje je besplatno, a za najbolje timove osigurane su nagrade. Uz to, proglašenje pobjednika održat će se na kraju konferencije uz prigodan zabavni program. Broj timova je ograničen pa požurite s prijavom! Konferencijski dio održat će se 17. i 18. listopada, a prijavom sudjelovanja rezervirate i svoje mjesto na konferenciji koja će okupiti brojne zanimljive predavače i goste. 

Sve novosti o programu i predavačima pratite na http://mysmartcityzadar.com

futuro