Opće vijesti - Objavljeno 07.04.2021 -

FlexIT Zadar - događanja usmjerena na razvoj i promociju zadarske tehnološke scene

FlexIT Zadar - događanja usmjerena na razvoj i promociju zadarske tehnološke scene Autor slike: 0

Zadar Developers Hub vas poziva na #FlexIT Zadar, prvo u nizu događanja usmjerenih na razvoj i promociju zadarske tehnološke scene koje organiziraju u suradnji s drugim gradskim inicijativama i organizacijama.

Prvi virtualni #FlexIT Zadar održat će se u petak, 9. travnja s početkom u 13:00 sati na Zoom platformi.

FlexIT je zajednička inicijativa koja će posebnu pozornost posvetiti lokalnoj IT zajednici, tvrtkama, stručnjacima, institucijama, međusektorskoj suradnji, edukacijskim i inim aktivnostima usmjerenim na unaprjeđenje i boljitak tehnološkog sektora kao jednog od pokretača budućeg razvoja Zadra i okolice.

- Očekujemo da će autentična i živahna lokalna zajednica u skoroj budućnosti privući pozornost stručnjaka koji će Zadar prepoznati kao sredinu poželjnu za rad i daljnji razvoj vlastitih kapaciteta, poručuju iz Zadar Developers Huba.

U sklopu prvog okupljanja ugostit će predstavnike Code-Huba Sveučilišta u Zadru, Grada Zadra te potpornih institucija (Inovativni Zadar, COIN coworking i INOVAcija) od kojih će sudionici imati priliku saznati na koje načine planiraju poduprijeti lokalnu IT zajednicu u njezinim projektima i inicijativama.

Virtualno druženje održat će se na Zoom platformi, registracija je obvezna, a prijavnica je dostupna na sljedećoj adresi:

- Ukoliko imate ikakva pitanja za naše sudionike, moći ćete ih postaviti uživo, a svoje pitanje ili sugastiju nam možete poslati i ranije na email adresu info@zadardevelopers.com. Pridružite nam se i pomognite nam u daljnjem razvoju zadarske tehnološke scene, stoji u pozivu.

futuro