Opće vijesti - Objavljeno 09.11.2018 -

Kako dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?

Kako dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike? Autor slike: 0

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Zadrom, 20. studenoga u Kneževoj palači u Zadru s početkom u 10 sati organizira informativno-edukativno događanje "Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

U sklopu događanja održat će se panel diskusija pod nazivom „Razvoj Zadra kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije. Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja održat će se interaktivna radionica "Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?" na kojoj će svi prisutni imati priliku sudjelovati u pripremi natječajne dokumentacije. Na radionici će se prolaziti uvjeti koje je potrebno poznavati prije prijave na natječaj, a potom pokazati kako pravilno ispuniti prijavne obrasce. Pojasnit će se priprema potporne dokumentacije i procedura slanja konačne projektne prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi prilikom vrednovanja projekta. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika. Radionicu će voditi Boris Pekić iz tvrtke UHY Savjetovanje.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije pogledajte u nastavku, a prijaviti se možete na linku.