Opće vijesti - Objavljeno 22.01.2020 -

Kako pomoću PR-a izgraditi vlastiti biznis?

Kako pomoću PR-a izgraditi vlastiti biznis? Autor slike: 0

Women in Adria u petak od 14:30 do 16 sati u prostorijama Županijske komore Zadar (Ul. Špire Brusine 16) organizira edukaciju pod nazivom „Kako pomoću PR-a izgraditi vlastiti biznis?“

PR bi trebao pokazati vašoj ciljanoj publici koliko ste dobri s ciljem podrške u prodaji, što dovodi do ostvarenja profita, postizanja konkretnog cilja ili samog vašeg javnog profiliranja.

Na ovom predavanju saznat ćete:

·  kojim kanalima i na koji način predstaviti sebe i svoj biznis

·  kako se pripremiti za javni nastup, što komunicirati, a što ne

·  graditi osobni brend ili brend tvrtke

Edukaciju vodi magistrica politologije i vlasnica tvrtke Pyaar, Jelena Čevra. Odnosima s javnošću počela se baviti već od prve godine studija pa je niz godina bila voditeljica Ureda za odnose s javnošću Udruge Hrvatski studentski politološki forum, gdje je sudjelovala u organiziranju predizbornih i drugih istraživanja, u organiziranju brojnih javnih tribina, okruglih stolova te konferencija o važnim političkim, politološkim i društvenim temama. Kroz djelovanje u Udruzi i rad u odnosima s javnošću političkih stranaka sudjelovala je u osmišljavanju i realizaciji brojnih kreativnih kampanja, radila na nekoliko predizbornih kampanja, vodila je i Tim za odnose s javnošću Europskog parlamenta mladih u Bosni i Hercegovini. Bila je i urednica radijske emisije Res Publica, koja promovira politološku znanost i struku. 

Posebno zadovoljstvo pričinja joj rad s malim biznisima, s poduzetnicima koji imaju kvalitetan proizvod/uslugu i kojima svojim uslugama pruža dodatni vjetar u leđa ka njihovom uspjehu. 

Edukacija je besplatna za članice mreže Women in Adria. Ako niste u njihovoj mreži, a želite doći na event, možete se učlaniti s paketima na linku ili platiti kotizaciju u iznosu od 300 kuna (PDV uključen).

Prijavite se putem obrasca na linku ili na maja@womeninadria.com

futuro