Opće vijesti - Objavljeno 20.02.2020 -

Mala škola poduzetništva za žene u Zadru

Mala škola poduzetništva za žene u Zadru Autor slike: 0

Županijska komora Zadar, u suradnji s Europskom poduzetničkom mrežom i Međunarodnom mrežom poslovnih žena, organizira Malu školu poduzetništva za žene, kojoj je cilj motiviranje sadašnjih i budućih poduzetnica. Mala škola poduzetništva za žene osmišljena je kako bi poduzetnicama omogućila nova znanja i vještine u stvaranju vlastitog poduzeća. Trodnevno predavanje održat će se 6., 13. i 27. svibnja u 10 sati, u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16, dvorana za sastanke, II. kat.

Predavačice su u poduzetništvu već dulji niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja i objasniti isplati li se upuštati u poduzetništvo i zašto. One su ujedno i članice Međunarodne mreže poslovnih žena te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Program radionica i više o predavačicama možete pronaći u pratećim dokumentima.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a prijaviti se možete online prijavom na linkuRok za prijavu je 5. svibnja, odnosno do popunjenja dvorane. Ako još nemate tvrtku, u prijavnicu upišite svoje ime i OIB u polje za ime i OIB tvrtke. 

Nakon održanih dvodnevnih radionica polaznicama će biti podijeljene diplome. U nastavku pogledajte program.

futuro