Opće vijesti - Objavljeno 03.12.2019 -

Otvorene prijave za individualno savjetovanje o poslovnim idejama

Otvorene prijave za individualno savjetovanje o poslovnim idejama Autor slike: 0

Nakon održanih seminara, radionica i ZadarYouthChellange natjecanja, ZADRA NOVA je u sklopu projekta SOS objavila Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja.

Za prijavu na ovaj natječaj za bespovratna sredstva, potrebno je izraditi poslovni plan i prezentirati svoju poslovnu ideju. Stoga vas iz Agencije za razvoj Zadarske županije pozivaju da rezervirate svoj termin za individualno savjetovanje tijekom kojeg ćete bolje sagledati svoju poslovnu ideju i dobiti sugestije za unapređenje poslovnog plana.

Individualno savjetovanje bit će organizirano u COIN coworkingu u ponedjeljak, 9. prosinca u vremenu od 11:00 do 15:00 sati, a obuhvatit će sljedeće teme:

• Razvoj proizvoda ili usluga,
• Komercijalizacija proizvoda ili usluge,
• Upravljanje poslovanjem,
• Financiranje.

Termini, kao i broj sudionika su ograničeni, a prijave se primaju obrasca. Kako bi učinak savjetovanja bio bolji, iz ZADRE NOVE vas mole da im osim prijave, pošaljete i kratki mail s nekoliko rečenica kojima ćete im pojasniti svoje potrebe i očekivanja kako bi vam, u skladu s tim, osigurali odgovarajuće mentore.

futuro