Opće vijesti - Objavljeno 13.10.2021 -

Počeo Regionalni sajam poslova - predstavlja se 150 poslodavaca s više od 1000 oglasa za posao

Počeo Regionalni sajam poslova - predstavlja se 150 poslodavaca s više od 1000 oglasa za posao Autor slike: 0

Sinoć, točno u ponoć, krenuo je Regionalni sajam poslova. Od 13. do 20. listopada svi posjetitelji sajma, na adresi https://hr.regionalnisajamposlova.com/ mogu istraživati bogatu ponudu slobodnih radnih mjesta koje predstavlja više od 150 izlagača iz Hrvatske i regije sa preko 1000 oglasa za posao!

Sajam već tradicionalno organizira MojPosao u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, naš sajam možete posjetiti iz bilo kojeg kutka na zemlji, kad god to Vama odgovara!

Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o tvrtki, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje životopise, molbe za posao ili profil koji već imaju na portalu MojPosao te dođu na sajam. Za prijavu na oglase potrebni su vam jedino internet i životopis, čak ne trebate imati profil na MojPosao, s obzirom na to da smo prijave omogućili svima, bez obzira jesu li naši korisnici ili ne!

Spektar oglasa koje možete pronaći na sajmu je zaista širok. Ako želite promijeniti život, a ne samo karijeru, posjetite štand Austrian Business Agency. Vašu karijeru nastavite graditi u mladoj modernoj banci kao što je OTP banka, ili pak postanite dijelom IKEA-ine uspješne priče. Za one tehničkog usmjerenja tu su Maurer Electronics Split i Strabag, ovisno o željama i usmjerenjima.

Bilo da ste bez iskustva ili tražite pozicije koje bi bile iduća stepenica u karijeri, sigurni smo da ćete na Sajmu pronaći nešto za sebe.

Posjetite sajam od 13. do 20. listopada na https://hr.regionalnisajamposlova.com/i pokrenite karijeru u pravom smjeru!

futuro