Opće vijesti - Objavljeno 16.05.2019 -

Program Dana otvorenih vrata coworking prostora Code Hub Zadar

Program Dana otvorenih vrata coworking prostora Code Hub Zadar Autor slike: 0

U petak u vremenu od 10 do 20 sati održat će se Dan otvorenih vrata Code Hub Zadar prostora.

Cilj ovog događanja je predstaviti prostor Code Hub-a Zadar, čije je opremanje i uređenje dio projekta CODE. Radi se o EU projektu u kojem ZADRA NOVA sudjeluje kao partner, a Sveučilište u Zadru je izravni korisnik jer je uređeni prostor smješten u prizemlju Studentskog doma i otvoren za sve studente.

Dan otvorenih vrata bit će prilika za upoznavanje s mogućnostima korištenja Code Hub prostora te će se iskoristiti i za predstavljanje drugih projekata koji su zanimljivi za mlade.

Cilj održavanja “Dana otvorenih vrata EU projekata” je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u raznim područjima od društvenog i javnog interesa. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije na nacionalnoj razini koordinira “Dane otvorenih vrata EU projekata” u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine te je i ovo događanje dio te kampanje.

Program:

  • 10:00 – 20:00 Otvaranje vrata Code Hub prostora i informiranje posjetitelja o mogućnostima korištenja prostora
  • 11:00 – 11:30  Prezentacija projekata VRLAB i ZadrugArt (Grad Zadar)
  • 11:30 – 12:00  Prezentacija Erasmus + programa (Sveučilište u Zadru)
  • 12:00 – 12:30  Iskustvo studenta u  Erasmus + programu
  • 14:00  – 15:00 Prezentacija projekta CODE  (ZADRA NOVA) i Razgovor s partnerima i predstavljanje Code Hub mreže (uz goste iz Mostara i Nikšića)
  • 17:00 -19:30 Hub Quiz (EU teme)

Događanja:

Nakon predviđenog programa, možete se nastaviti zabavljati uz Koncert benda Hashtags & Douchebags na parkingu Novog kampusa,  u sklopu manifestacije Ritam kulturizma 2019. koji tradicionalno organizira Odjel za turizam i komunikacijske znanosti.