Poduzetnik - Objavljeno 23.05.2019 -

Zadarski poduzetnici na brokerskom događaju u Solunu

Zadarski poduzetnici na brokerskom događaju u Solunu Autor slike: 0

Partner u europskom projektu BLUE_BOOST, u sklopu programa INTERREG Adrion, Gospodarska i industrijska komora Solun iz Grčke organizator je Transnacionalnoga brokerskog događaja 5. lipnja te Cross-field posjeta 6. lipnja u Solunu, a predstavnik vodećega projektnog partnera HGK – ŽK Zadar na njima će sudjelovati s poduzetnicima iz djelatnosti Plavoga gospodarstva te stručnjaka – projektnih Pružatelja znanja.

Poduzetnici i stručnjaci mogući su prijavitelji na Natječaj za dodjelu inovacijskih vaučera koji je na internetskoj stranici ŽK Zadar otvoren do 30. lipnja. To je glavna aktivnost, a brokerski je događaj značajan za njenu provedbu jer će pružiti okruženje za uspostavu suradnje tvrtki, prijavitelja na natječaj, i Pružatelja znanja iz Albanije, Grčke, Italije i Hrvatske, radi zajedničke prijave inovacijskog projekta na natječaj.

Cross-field posjet grčkim tvrtkama omogućit će poduzetnicima iz ostalih projektnih zemalja uvid u marketinške i prodajne strategije te razmjenu dobrih praksi u sektoru ribarstva.

futuro