Već 250 prijavljenih: otvorena prva hrvatska "Dolina za digitalne nomade" u Zadru
Opće vijesti - Objavljeno 22.10.2021 -

Već 250 prijavljenih: otvorena prva hrvatska "Dolina za digitalne nomade" u Zadru

U sklopu inovativnog projekta tvrtke grabAhome - prve hrvatske platforme za srednjoročni najam smještaja, osmišljene u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zadra, Upravnim odjelom za EU fondove Grada Zadra i tvrtkama Inovativni Zadar te Falkensteiner H&R, u turističkom naselju Falkensteiner Resort Borik na zadarskom predjelu Puntamika otvorena je prva „Dolina za digitalne nomade".

Opća bolnica Zadar zapošljava 11 zaposlenika Opće vijesti - Objavljeno 18.10.2021 -

Opća bolnica Zadar zapošljava 11 zaposlenika

Ravnatelj Opće bolnice Zadar Željko Čulina raspisao je u petak natječaj za prijem 11 zaposlenika na mjesta medicinskog i administrativnog osoblja.

U rujnu rekordna zaposlenost u Zadarskoj županiji Opće vijesti - Objavljeno 14.10.2021 -

U rujnu rekordna zaposlenost u Zadarskoj županiji

Pozitivni gospodarski pokazatelji u Zadarskoj županiji nastavili su se i tijekom rujna. Prema podacima Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, posljednjeg dana rujna u Zadarskoj županiji imali smo gotovo 60 tisuća zaposlenih (59.553) odnosno 2.965 (čak 5,2%) više zaposlenih nego na isti dan prošle godine kada ih je bilo 56.588.

Podcast o financijskoj (ne)pismenosti na Sajmu visokog obrazovanja i stipendija Opće vijesti - Objavljeno 12.10.2021 -

Podcast o financijskoj (ne)pismenosti na Sajmu visokog obrazovanja i stipendija

Sutra, 13. listopada od 10 do 16 sati održat će se online izdanje Sajma visokog obrazovanja i stipendija (SAS) koji se ubraja u najveći obrazovni događaj u Hrvatskoj koji će okupiti više od 40 institucija iz Hrvatske i inozemstva koje izlažu svoje studijske programe, stručne prakse i razne oblike financijske pomoći za studij.

futuro