HAMAG-BICRO nudit će pomoć kreativnim poduzetnicima u Zadru Opće vijesti - Objavljeno 11.05.2021 -

HAMAG-BICRO nudit će pomoć kreativnim poduzetnicima u Zadru

Pred zgradom Centra kreativne industrije danas je direktorici INOVAcije Katarini Colić svečano uručen Sporazuma o suradnji Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zadarske županije, prema kojemu će u ovom Centru biti uspostavljen izdvojeni ured ove državne agencije, specijalizirane za poticanje osnivanja i razvoja subjekata malog gospodarstva, promociju i privlačenje investicija u poduzetništvu i sl.

Do 23. svibnja rok prijave za potporu mikro poduzetnicima Natječaji i potpore - Objavljeno 09.05.2021 -

Do 23. svibnja rok prijave za potporu mikro poduzetnicima

Zadarska županija podsjeća na Program za dodjelu bespovratnih potpora mikro poduzetnicima radi ublažavanja epidemije bolesti COVID-19 na području Zadarske županije za 2021. godinu, kojim će se dodijeliti 950 tisuća kuna bespovratnih sredstava.

Kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda u OPG-u? Edukacija - Objavljeno 05.05.2021 -

Kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda u OPG-u?

Webinar OPG turizam - kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda educirat će sve polaznike o jednostavnim alatima online promocije koji su učinkoviti u ostvarivanju većeg broja posjetitelja na web stranicu, većeg broja poziva i rezervacija, te u konačnici većeg prihoda.

Započinje gradnja novog poduzetničkog inkubatora u Zadru Opće vijesti - Objavljeno 30.04.2021 -

Započinje gradnja novog poduzetničkog inkubatora u Zadru

U nazočnosti gradonačelnika Grada Zadra, Branka Dukića i pročelnika za EU fondove, Ante Ćurkovića, direktor tvrtke Inovativni Zadar Alan Kociper i direktor tvrtke izvođača Minigradnja d.o.o. Vodice, Antonio Perica, potpisali su Ugovor o javnim radovima izgradnje nove zgrade poduzetničkog inkubatora na području Biloga Briga.

futuro