Code On Meetup: Work&Travel
Opće vijesti - Objavljeno 17.09.2018 -

Code On Meetup: Work&Travel

U petak, 21. rujna, u zadarskom Code Hub prostoru (prizemlje Studentskog doma, Ulica dr. Franje Tuđmana 24d) održat će se "Code On Meetup: Work&Travel", druženje sa zanimljivim osobama koje za život zarađuju dok upoznaju nove ljude i sklapaju poslove na destinacijama širom svijeta.

Humanitarna udruga zapošljava 30 žena Opće vijesti - Objavljeno 13.09.2018 -

Humanitarna udruga zapošljava 30 žena

Humanitarna udruga „Majka Terezija" u listopadu 2018. godine zapošljava 30 žena na poslovima pomoći starijim osobama u njihovim kućanstvima

Besplatno osposobljavanje za knjigovođu / računovođu Edukacija - Objavljeno 10.09.2018 -

Besplatno osposobljavanje za knjigovođu / računovođu

Udruga „Eko Zadar“ i Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, partneri u projektu AlterNET – Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području, objavili su Javni poziv za prijavu kandidata za besplatno osposobljavanje za obavljanje poslova KNJIGOVOĐA/TKINJA – RAČUNOVOĐA/TKINJA.

Besplatne radionice CISOK-a za razvoj karijere Edukacija - Objavljeno 04.09.2018 -

Besplatne radionice CISOK-a za razvoj karijere

Početak školske godine i nas odrasle često asocira na novi početak, neka nam i ove godine posluži kao poticaj da okrenemo novu stranicu i ispunimo je novim znanjima, vještinama i odlukama. Prvi korak možete napraviti u CISOK-u te iskoristiti besplatne radionice za razvoj karijere ili usluge individualnog savjetovanja koje nudimo.

Ovorene prijave za novi natječaj - malim poljoprivrednicima 279 milijuna kuna Opće vijesti - Objavljeno 01.09.2018 -

Ovorene prijave za novi natječaj - malim poljoprivrednicima 279 milijuna kuna

U četvrtak su otvorene prijave na 279 milijuna kuna vrijedan Natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“. Prijave su otvorene sve do 13. prosinca ove godine, a Zahtjev za potporu podnosi se Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u elektronskom obliku putem AGRONET-a.