Koje zanimanje odabrati? Edukacija - Objavljeno 19.09.2017 -

Koje zanimanje odabrati?

U utorak 26. rujna u 14 sati CISOK Zadar organizira radionicu "Koje zanimanje odabrati?". Procjena profesionalnih interesa. Važnost usklađivanja vještina i interesa s tržištem rada. Što je e-usmjeravanje?, teme su koje će se obrađivati.

Održano besplatno predavanje o poticajima za MSP Edukacija - Objavljeno 15.09.2017 -

Održano besplatno predavanje o poticajima za MSP

U četvrtak, 14. rujna, u prostorijama COIN coworkinga u Zadru, u suradnji Udruženja obrtnika Zadar i tvrtke MIPES consulting, održano je besplatno predavanje o aktualnim i najavljenim EU fondovima i drugim mogućnostima povlačenja sredstava za poduzetnike različitih struka.

Zadar će dobiti još jedan coworking prostor Opće vijesti - Objavljeno 14.09.2017 -

Zadar će dobiti još jedan coworking prostor

Dvije godine nakon otvaranja zadarskog COIN-a, koji je na Putu Murvice stvorio zajednicu poduzetnika, Zadar će dobiti još jedan coworking prostor. Ovaj put kroz projekt CODE, odobren u sklopu 1. poziva na dostavu projektnih prijedloga iz Interreg IPA programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.-2020.

Sveučilišni studij za stvaranje novih vještina i znanja u sektoru plavog gospodarstva Edukacija - Objavljeno 07.09.2017 -

Sveučilišni studij za stvaranje novih vještina i znanja u sektoru plavog gospodarstva

Novi sveučilišni studij nastao je u okviru projekta „Blue Education for Sustainable Management of Aquatic Resources (BLUE SMART)" čiji je glavni cilj stvaranje novih vještina i znanja u sektoru plavog gospodarstva te povećanje mogućnosti zapošljavanja sadašnjih i budućih zaposlenika ovog sektora u Zadarskoj županiji i šire