Toni Milun: Statističke greške poduzetnika Edukacija - Objavljeno 30.06.2020 -

Toni Milun: Statističke greške poduzetnika

Kroz serijal webinara Inovativnog Zadra dosad ste se mogli upoznati sa zakonodavnim okvirima otvaranja poduzeća, te različitim alatima za financiranje malih i srednjih poduzeća s Tonijem Milunom, kao i digitalnom prodajom i strateškim upravljanjem poduzećem s Velimirom Srićom.

Prijave za natjecanje plavih poslovnih planova do 12. srpnja Opće vijesti - Objavljeno 29.06.2020 -

Prijave za natjecanje plavih poslovnih planova do 12. srpnja

Ako ste malo ili srednje poduzeće, obrt, OPG, startup, freelancer ili znanstvena ustanova koja djeluje u području plave ekonomije, pozivamo vas da sudjelujete na natjecanju "plavih" poslovnih planova (Blue Growth Business Plan Competition).

Online radionice za poduzetnike u krizi Opće vijesti - Objavljeno 25.06.2020 -

Online radionice za poduzetnike u krizi

CEPOR u suradnji s Adizes SEE i Akademijom za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu DF organizira besplatne on-line radionice za poduzetnike čiji je cilj pružiti podršku kod donošenja važnih poslovnih odluka u vrijeme velike neizvjesnosti.

Investicijski forum Lider invest jug u Zadru Opće vijesti - Objavljeno 23.06.2020 -

Investicijski forum Lider invest jug u Zadru

Poslovni tjednik Lider pokrenuo je 2016. godine poseban projekt Lider invest, nagradu za najbolje male, srednje i velike proizvodne investicije u Hrvatskoj, kako bi promicao ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost.

Izvješće Obrtničke komore: Otvoreno 386 novih zadarskih obrta Opće vijesti - Objavljeno 20.06.2020 -

Izvješće Obrtničke komore: Otvoreno 386 novih zadarskih obrta

Nakon pandemije koronavirusom stekli su se uvjeti za održavanje izvještajne sjednice Skupštine Obrtničke komore Zadarske županije na kojoj su usvojena Izvješća o radu Komore te Godišnje financijsko izvješće Komore za 2019. godinu.

futuro