Krenule nove gospodarske mjere u borbi protiv epidemije koronavirusa
Opće vijesti - Objavljeno 25.03.2020 -

Krenule nove gospodarske mjere u borbi protiv epidemije koronavirusa

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministri održali su jučer u Banskim dvorima konferenciju za medije na kojoj su predstavili tijek provedbe 63 Vladine mjere, koje je donijela na prošlotjednoj sjednici u svrhu pomoći gospodarstvu u vrijeme epidemije koronavirusa.

Počele su prijave za potpore poduzetnicima Natječaji i potpore - Objavljeno 23.03.2020 -

Počele su prijave za potpore poduzetnicima

Počele su prijave za potpore poduzetnicima u djelatnostima pogođenima epidemijom koronavirusa, a odnose se na isplatu do 3.250 kuna po radniku neto.

Radni odnosi u vrijeme epidemije: pitanja i odgovori Opće vijesti - Objavljeno 20.03.2020 -

Radni odnosi u vrijeme epidemije: pitanja i odgovori

Kako regulirati radne odnose u novim okolnostima, kako se reguliraju plaćeni i neplaćeni dopust? U nastavku donosimo listu pitanja i odgovora koja će se nadopunjavati i ažurirati kako bude promjena.

Sajam stipendija u Zadru odgođen do jeseni Opće vijesti - Objavljeno 20.03.2020 -

Sajam stipendija u Zadru odgođen do jeseni

Sajam stipendija i visokog obrazovanja, koji se trebao održati na Sveučilištu u Zadru 2. travnja 2020. u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja i Grada Zadra, odgođen je do jeseni zbog trenutnih okolnosti povezanih s epidemijom COVID-19, a u skladu s preporukama nadležnih tijela.

Dodatne mjere za pomoć zadarskom gospodarstvu i očuvanju radnih mjesta Opće vijesti - Objavljeno 18.03.2020 -

Dodatne mjere za pomoć zadarskom gospodarstvu i očuvanju radnih mjesta

Na danas održanom radnom Kolegiju gradonačelnika Grada Zadra analiziran je Vladin Prijedlog mjera za pomoć gospodarstvu uslijed epidemije korona virusa, a odnose se na obveze plaćanja poreza na dohodak, turističke članarine za gospodarske subjekte i privatne iznajmljivače kao i plaćanja turističke pristojbe za privatne iznajmljivače (paušal) te plaćanja spomeničke rente.

COIN coworking zatvoren do daljnjega Opće vijesti - Objavljeno 18.03.2020 -

COIN coworking zatvoren do daljnjega

U skladu s preporukama nadležnih institucija i Stožera civilne zaštite Zadarske županije, a radi očuvanja zdravlja korisnika i djelatnika, od jučer je privremeno zatvoren COIN coworking.

futuro