Što nas potiče na veći angažman na poslu?
Opće vijesti - Objavljeno 09.06.2019 -

Što nas potiče na veći angažman na poslu?

Jeste li se ikad zapitali što nas to potiče na veći angažman u našoj radnoj okolini? Doista, koji su to faktori motivacije koji snažno utječu na našu motivaciju i zadovoljstvo poslom koji obavljamo? Provođenjem ankete sa samo jednim pitanjem ''Što vas najviše pokreće na veći angažman i zadovoljstvo na poslu?'', na koje je odgovore ponudilo više od 2700 ispitanika, portal MojPosao je istražio stav naših sugrađana o navedenoj temi.

Sajam primjera uspješnih poduzeća i metoda uključivanja mladih na tržište rada Opće vijesti - Objavljeno 04.06.2019 -

Sajam primjera uspješnih poduzeća i metoda uključivanja mladih na tržište rada

U zadarskom hotelu Donat započeo je višednevni međunarodni trening Managing Social Innovation Projects and Finding Support Amongst public decision-makers and other stakeholders to work more effectively in solving public challenges u okviru projekta Europskog doma Slavonski Brod "Young Social Innovators - Engines of Social Change".

Predstavljanje PoC8 programa okupilo poduzetnike i inovatore Natječaji i potpore - Objavljeno 31.05.2019 -

Predstavljanje PoC8 programa okupilo poduzetnike i inovatore

Ustanova INOVAcija, kao prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, u suradnji s agencijom HAMAG BICRO održala je svoj info dan kojim je ujedno i otvorila javni poziv za zaprimanje projektnih prijava za Program provjere inovativnog koncepta (PoC8).

Besplatna konferencija za zadarske poduzetnice Opće vijesti - Objavljeno 30.05.2019 -

Besplatna konferencija za zadarske poduzetnice

Women in Adria i Institut za razvoj ženskog poduzetništva i vodstva nastavljaju svoje aktivnosti u Zadru besplatnom konferencijom za poduzetnice pod nazivom Prkosne i ponosne.

Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju Edukacija - Objavljeno 28.05.2019 -

Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju

U sklopu projekta AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Sv. Filipu i Jakovu će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja". Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana, u četvrtak 30. i petak 31. svibnja s početkom u 10 sati, a održava se u prostoru Općinske vijećnice.