Potporne institucije za razvoj startup poduzeća Edukacija - Objavljeno 25.07.2019 -

Potporne institucije za razvoj startup poduzeća

U sklopu projekta CODE, ZADRA NOVA organizirala edukacije za zaposlenike poduzetničkih potpornih institucija s raznim temama vezanim uz osnivanje, početni i daljnji razvoj poduzeća, a s naglaskom na startup-e kao poduzeća dizajnirana za brz rast.

Mali poljoprivrednici dobili veliku pomoć LAG-a Bura Natječaji i potpore - Objavljeno 22.07.2019 -

Mali poljoprivrednici dobili veliku pomoć LAG-a Bura

U sklopu LRS LAG-a Bura dodijeljena su sredstva za prvih 14 projekata s područja LAG-a „Bura“. U sklopu tipa operacije LAG-a „Bura“ T.O. 1.1.1 i T.O.1.1.2 javilo se 17 poljoprivrednih gospodarstava, od kojih je 14 dobilo bespovratnu potporu od 15.000 EUR-a.

Županija zapošljava asistente za učenike s poteškoćama u učenju Opće vijesti - Objavljeno 19.07.2019 -

Županija zapošljava asistente za učenike s poteškoćama u učenju

Zadarska županija uputila je javni poziv zainteresiranim kandidatima za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi ili stručnog komunikacijskog posrednika za učenike s poteškoćama u osnovnim i srednjim školama, partnerima u projektu „Inkluzija korak bliže društvu bez prepreka".

Grad raspisao natječaj za 84 pomoćnika u nastavi Opće vijesti - Objavljeno 10.07.2019 -

Grad raspisao natječaj za 84 pomoćnika u nastavi

Grad Zadar raspisao je javni poziv za prijavu kandidata u svrhu zapošljavanja pomoćnika u nastavi učenicima s teškoćama u osnovnim školama Grada Zadra. U okviru programa "Pomoćnici u nastavi u osnovnim školama Grada Zadra" raspisuje se postupak za izbor 84 pomoćnika u nastavi za učenike s teškoćama koji su na temelju Rješenja o primjerenom obliku školovanja integrirani u redovni sustav osnovnoškolskog odgoja i obrazovanja u osnovnim školama Grada Zadra.