Info dan u COIN-u: Kako dobiti potporu za inovaciju?
Opće vijesti - Objavljeno 27.05.2019 -

Info dan u COIN-u: Kako dobiti potporu za inovaciju?

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije - INOVAcija, kao prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, u suradnji s agencijom HAMAG BICRO poziva vas na info dan koji će se održati u petak 31. svibnja u 11 sati u multimedijalnoj dvorani COIN coworking prostora.

Zadarski poduzetnici na brokerskom događaju u Solunu Poduzetnik - Objavljeno 23.05.2019 -

Zadarski poduzetnici na brokerskom događaju u Solunu

Partner u europskom projektu BLUE_BOOST, u sklopu programa INTERREG Adrion, Gospodarska i industrijska komora Solun iz Grčke organizator je Transnacionalnoga brokerskog događaja 5. lipnja te Cross-field posjeta 6. lipnja u Solunu, a predstavnik vodećega projektnog partnera HGK – ŽK Zadar na njima će sudjelovati s poduzetnicima iz djelatnosti Plavoga gospodarstva te stručnjaka – projektnih Pružatelja znanja.

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj? Opće vijesti - Objavljeno 21.05.2019 -

Tko su najpoželjniji poslodavci u Hrvatskoj?

Na temelju istraživanja Poslodavac Prvog Izbora* portala MojPosao, gdje su ispitanici na prva tri mjesta izdvajali privatne tvrtke u njemačkom vlasništvu, obradili smo dodatne podatke o tome u kakvim tvrtkama ti isti ispitanici žele raditi.

CODE i CODE HUB velik uspjeh, prijavljen nastavak projekta Opće vijesti - Objavljeno 17.05.2019 -

CODE i CODE HUB velik uspjeh, prijavljen nastavak projekta

U sklopu Dana otvorenih vrata Code Hub Zadar prostora, koji su ujedno spojeni Danima otvorenih vrata EU projekata održana je prezentacija projekta CODE i predstavljanje Code Hub mreže u četiri grada uz goste iz Mostara i Nikšića. Projekt je predstavila i Renata Marušić, voditeljica projekta i Odjela za provedbu EU projekata ZADRE NOVE.

Projekt SOS: Zadarski učenici informirani o tržištu rada Edukacija - Objavljeno 15.05.2019 -

Projekt SOS: Zadarski učenici informirani o tržištu rada

U sklopu projekta „SOS - Surađuj i ostvari sebe" financiranog iz „Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020" Europskog socijalnog fonda, zadnjih tjedana provodila se aktivnost informiranja učenika završnih razreda srednjih škola o osnovnim aspektima tržišta rada.