U četiri godine COIN je postao prepoznatljivo mjesto za rad poduzetnika
Opće vijesti - Objavljeno 15.11.2019 -

U četiri godine COIN je postao prepoznatljivo mjesto za rad poduzetnika

Od jednog od rezultata EU projekta, kojeg su proveli Grad Zadar, Udruženje obrtnika Zadar, ZADRA NOVA i Županijska komora, COIN je u četiri godine rada postao prepoznatljivo mjesto okupljanja zadarskih poduzetnika koji nisu vezani za fiksni uredski prostor, ali i turista kojima je coworking prostor bitna stavka prilikom odabira odredišta.

Započinju četverodnevne radionice za buduće poduzetnike Opće vijesti - Objavljeno 15.11.2019 -

Započinju četverodnevne radionice za buduće poduzetnike

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, u sklopu projekta SOS – Surađuj i ostvari sebe info radionicama je započela s provedbom programa SOS Start.

Šime Grbić osvojio zlatnu medalju na sajmu inovacija u Nürnbergu Opće vijesti - Objavljeno 13.11.2019 -

Šime Grbić osvojio zlatnu medalju na sajmu inovacija u Nürnbergu

Privlačanin Šime Grbić, student druge godine strojarstva na zagrebačkome Fakultetu strojarstva i brodogradnje, osvojio je zlatnu na međunarodnom sajmu inovacija IENA u Nürnbergu. Za rad pod nazivom "Autonomous vehicle driven by pneumatic muscles" (Autonomno vozilo pokretano pneumatskim mišićima) nagrađen je zlatnom medaljom i diplomom u kategoriji inovacija sa sveučilišta, priopćio je Ured za odnose s javnošću zagrebačkoga Sveučilišta.

Dan otvorenih vrata u zadarskom COIN-u Opće vijesti - Objavljeno 12.11.2019 -

Dan otvorenih vrata u zadarskom COIN-u

U sklopu programa obilježavanja Dana Grada Zadra 2019. godine u petak, 15. studenog, održat će se Dan otvorenih vrata u COIN coworkingu.

Radionice važne za sljedeći korak u karijeri Edukacija - Objavljeno 11.11.2019 -

Radionice važne za sljedeći korak u karijeri

CISOK je u programu za studeni pripremio radionice koje će vam sigurno biti korisne ukoliko se nalazite pred važnim korakom u karijeri, u potrazi ste za boljim poslom ili razmišljate o poduzetništvu...