Odgođena Internet marketing akademija Edukacija - Objavljeno 09.05.2019 -

Odgođena Internet marketing akademija

Zbog iznenadnih nepredviđenih okolnosti odgođena je Internet marketing akademija koja je trebala početi 9. svibnja u prostorijama Inovativnog Zadra na Novom Bokanjcu.

Prezentacija Europske poduzetničke mreže u Zadru Poduzetnik - Objavljeno 08.05.2019 -

Prezentacija Europske poduzetničke mreže u Zadru

U organizaciji Ustanove INOVAcija, STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zadru, 9. svibnja 2019. s početkom u 18,00 sati u prostorima Code Hub-a Zadar održat će se prezentacija Europske poduzetničke mreže (Enterprise Europe Network - EEN).

 Uz pomoć INOVAcije ostvarite potpore za razvoj proizvoda Opće vijesti - Objavljeno 07.05.2019 -

Uz pomoć INOVAcije ostvarite potpore za razvoj proizvoda

Ustanova INOVAcija, prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, poziva zainteresirane da se prijave na Javni poziv programa Provjere inovativnog koncepta (PoC8).

Tribina u Zadru: Uskoro se mladima neće isplatiti odlaziti iz Hrvatske Opće vijesti - Objavljeno 06.05.2019 -

Tribina u Zadru: Uskoro se mladima neće isplatiti odlaziti iz Hrvatske

Velika nacionalna akcija „Hrvatska pamet Hrvatskoj", koju organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik, a cilj joj je cilj zadržavanje mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj, stigla je danas do Zadra. U Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru svoja razmišljanja o budućnosti u Hrvatskoj iznijeli su, među ostalima, rektorica prof. dr. sc. Dijana Vican, zadarski gradonačelnik Branko Dukić, dožupan Šime Mršić, pročelnik Šime Erlić, sveučilišna profesorica izv. prof. dr. sc. Božena Krce Miočić, direktorica Večernjeg lista Andrea Borošić...

Udruženje obrtnika organizira radionicu "Umijeće vođenja" Edukacija - Objavljeno 06.05.2019 -

Udruženje obrtnika organizira radionicu "Umijeće vođenja"

Udruženje Obrtnika Zadar za svoje članove organizira besplatnu radionicu „LEADERSHIP PROFESSIONAL - UMIJEĆE VOĐENJA", koja će se održati u četvrtak, 9. svibnja u COIN coworking u vremenu od 12 do 16 sati.

Uz CISOK poboljšajte svoj položaj na tržištu rada Edukacija - Objavljeno 03.05.2019 -

Uz CISOK poboljšajte svoj položaj na tržištu rada

Kako bi vam pomogao u kvalitetnoj pripremi za tržište rada, ulazak u poduzetničke vode ili pak nastavak obrazovanja, CISOK Zadar je u svibnju za vas pripremio niz različitih predavanja i radionica.