Rujan je vrijeme za stjecanje vještina i razvoj karijere
Edukacija - Objavljeno 10.09.2019 -

Rujan je vrijeme za stjecanje vještina i razvoj karijere

- Rujan je pravo vrijeme za razmišljanje o razvoju karijere i stjecanje novih vještina, a u našem programu radionica može se pronaći za svakoga po nešto, ističu iz Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri.

Besplatni tečaj talijanskog jezika za nezaposlene osobe Edukacija - Objavljeno 10.09.2019 -

Besplatni tečaj talijanskog jezika za nezaposlene osobe

Udruga Dante Alighieri Zadar, pod pokroviteljstvom Središnjice Udruge Dante Alighieri iz Rima, organizira besplatni tečaj talijanskog jezika za nezaposlene osobe prijavljene na Zavod za zapošljavanje Zadar.

Kroz dva natječaja zadarska bolnica zapošljava 20 djelatnika Opće vijesti - Objavljeno 08.09.2019 -

Kroz dva natječaja zadarska bolnica zapošljava 20 djelatnika

Kroz dva javna natječaja u Opću bolnicu Zadar prima se 20 djelatnika. Ravnatelj dr. Željko Čulina 4. rujna oglasio je dvije potrage, jednu za djelatnicima na rad na određeno ili neodređeno vrijeme te jednu za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa.

U 10 godina dogurali do 520 zaposlenih, ASC certifikata i modernog pakiranja Priče o uspjesima - Objavljeno 05.09.2019 -

U 10 godina dogurali do 520 zaposlenih, ASC certifikata i modernog pakiranja

Deset godina od osnutka tvrtka Cromaris sedma je tvrtka u svijetu u uzgoju orade i brancina, a ujedno i najbrže rastuća te izrazito izvozno orijentirana. Više od tri četvrtine ukupne proizvodnje plasira se u inozemstvo, a glavno izvozno tržište je Italija. Na inozemnim tržištima ostvaruje se 81 posto količinske prodaje i 83 posto prihoda od prodaje.

Projektom POKRET zaposleno 20 žena na području Zadarske županije Opće vijesti - Objavljeno 04.09.2019 -

Projektom POKRET zaposleno 20 žena na području Zadarske županije

Zadarska županija, kao Korisnik Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt POKRET -„Projekt Osnaživanja KonkuRentnosti i Efikasnosti žena na Tržištu rada“ je dana 22. veljače 2019. godine potpisala Ugovor ovog 30 mjeseci dugog projekta. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020 te je odobren za financiranje u sklopu poziva Zaželi – Programa Zapošljavanja žena.

Besplatni programi osposobljavanja za kuhara, slastičara i barmena Edukacija - Objavljeno 28.08.2019 -

Besplatni programi osposobljavanja za kuhara, slastičara i barmena

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar je u suradnji s partnerima (Područni ured HZZ-a i Punta Skala d.o.o.) pokrenula EU projekt CookingTour@Zadar u sklopu kojega poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za besplatno pohađanje programa usavršavanja/osposobljavanja za jedno od 5 inovativnih turističkih zanimanja.