Bayhost nudi jednogodišnji program stipendiranja Stipendije - Objavljeno 31.10.2017 -

Bayhost nudi jednogodišnji program stipendiranja

Bayhost nudi jednogodišnji program stipendiranja pod pokroviteljstvom Slobodne Države Bavarske. Stipendijom će se financirati studijski boravak u sklopu poslijediplomskog studija na bavarskim sveučilištima. Stipendija će se isplaćivati mjesečno te će iznositi 735,00 €, odnosno 895,00 € za studente s najmanje jednim djetetom.

Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima Stipendije - Objavljeno 31.07.2017 -

Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima

Ovaj Otvoreni javni poziv namijenjen je učenicima srednjih škola koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja (JMO) za zanimanja iz Pravilnika o vezanim i povlaštenim obrtima i načinu izdavanja povlastica.

FOTO: Prvi Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru Opće vijesti - Objavljeno 16.05.2017 -

FOTO: Prvi Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

U utorak je u Zadru održan prvi Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Dalmaciji. Više od 25 izlagača iz Hrvatske i čak 8 zemalja Europe i Sjeverne Amerike u Arsenalu je zainteresiranima posjetiteljima predstavilo svoje programe i mogućnosti studiranja i stipendiranja u Hrvatskoj i inozemstvu.

Bogat program prvog Sajma stipendija i visokog obrazovanja u Zadru Opće vijesti - Objavljeno 10.05.2017 -

Bogat program prvog Sajma stipendija i visokog obrazovanja u Zadru

Institut za razvoj obrazovanja i Grad Zadar organiziraju prvi Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zadru koji će se održati 16. svibnja 2017. od 11.00 do 17.00 sati u prostoru Arsenala.Posjetitelji Sajma u Zadru moći će na jednom mjestu pronaći sve informacije i usluge ključne za uspješnu prijavu na stipendije i studijske programe u Hrvatskoj i inozemstvu.

futuro