Potpore za poljoprivredu, generacijsku obnovu, bolje životne i radne uvjete u ruralnom području
Natječaji i potpore - Objavljeno 15.12.2018 -

Potpore za poljoprivredu, generacijsku obnovu, bolje životne i radne uvjete u ruralnom području

Sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj Ministarstvo poljoprivrede potiče proizvodnju, preradu te razvoj lokalne infrastrukture s ciljem stvaranja hrvatskog ruralnog područja poželjnim mjestom za život. U posljednje dvije godine ugovoreno je više od 4.500 novih investicijskih projekata u poljoprivredi te poljoprivrednicima isplaćeno 7,9 milijardi kuna potpora, kojima se grade farme, podižu novi trajni nasadi i kupuje mehanizacija.

Brlog je uspio - možete i vi! Opće vijesti - Objavljeno 18.11.2018 -

Brlog je uspio - možete i vi!

Otvoren je treći krug natječaja "Pokreni nešto svoje" namijenjenog poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima nudeći im odgovor na njihove potrebe za početak i razvoj poslovanja.

Potpore LAG LAURE za 7 projekata zadarskih OPG-ova Natječaji i potpore - Objavljeno 19.10.2018 -

Potpore LAG LAURE za 7 projekata zadarskih OPG-ova

Upravni odbor Lokalne akcijske grupe LAURA donio je Odluku o odabiru projekata pristiglih na 1. LAG natječaj za provedbu Mjere 2 „Ulaganja u razvoj i održivost poljoprivrede područja", Referentna oznaka: 1263100, a koja je sukladna tipu operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava" Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020.

Mogućnosti financiranja u ruralnom turizmu Natječaji i potpore - Objavljeno 16.10.2018 -

Mogućnosti financiranja u ruralnom turizmu

Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije - AGRRA organizira konferenciju "Mogućnosti financiranja u ruralnom turizmu" koja će se održati u četvrtak, 18. listopada, od 11 sati u press dvorani sportskog centra Višnjik.