Potpore za poticanje malog gospodarstva na zadarskim otocima
Natječaji i potpore - Objavljeno 29.11.2020 -

Potpore za poticanje malog gospodarstva na zadarskim otocima

Upravni odjel za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka Grada Zadra objavio je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje malog gospodarstva na zadarskim otocima za 2020. godinu.

Potpore za otočne poslodavce Natječaji i potpore - Objavljeno 16.11.2020 -

Potpore za otočne poslodavce

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije nastavlja s provođenjem mjere dodjele potpora male vrijednosti otočnim poslodavcima u skladu s Javnim pozivom za dodjelu potpora male vrijednosti u 2020. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta.

Grad Zadar dijeli potpore za tradicijske i umjetničke obrte Natječaji i potpore - Objavljeno 06.10.2020 -

Grad Zadar dijeli potpore za tradicijske i umjetničke obrte

Grad Zadar raspisao je javni poziv za dodjelu potpora tradicijskim i umjetničkim obrtima za 2020. godinu. Dijeli se 30 potpora, a najviši pojedinačni iznos koji se može dobiti je 10.000 kuna.

Program kreditiranja poduzetništva i obrta putem subvencioniranja kamate kredita Natječaji i potpore - Objavljeno 22.09.2020 -

Program kreditiranja poduzetništva i obrta putem subvencioniranja kamate kredita

Kako bi pomogli subjektima malog gospodarstva koji su pogođeni pandemijom koronavirusa, Zadarska županija je pokrenula Program kreditiranja poduzetništva i obrta putem subvencioniranja kamate kredita kroz financijski instrument „COVID-19 – zajam za obrtna sredstva“ u Zadarskoj županiji.

futuro