Otočnim poslodavcima na raspolaganju 11 milijuna kuna za očuvanje radnih mjesta Opće vijesti - Objavljeno 04.07.2019 -

Otočnim poslodavcima na raspolaganju 11 milijuna kuna za očuvanje radnih mjesta

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti u 2019. godini otočnim poslodavcima za očuvanje radnih mjesta. Podnositelji zahtjeva za ostvarivanje prava na potporu male vrijednosti su otočni poslodavci, odnosno fizičke osobe–obrtnici, trgovac pojedinac i pravne osobe koje svoju registriranu djelatnost obavljaju na otocima, neovisno o svom sjedištu. Tako je otočnim poslodavcima na raspolaganju 11 milijuna kuna, dok je rok za podnošenje zahtjeva i propisane dokumentacije 31. listopada 2019. godine.

Kako osigurati sredstva za ruralni razvoj? Opće vijesti - Objavljeno 03.07.2019 -

Kako osigurati sredstva za ruralni razvoj?

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, a u suradnji s Gradom Pagom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), održat će se radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., 4. srpnja u Kneževom dvoru u Pagu s početkom u 10.30 sati.

Inovacijski vaučeri za MSP-ove u Plavom sektoru Natječaji i potpore - Objavljeno 26.06.2019 -

Inovacijski vaučeri za MSP-ove u Plavom sektoru

Iz zadarske Inovacije podsjećaju da je do 30. lipnja otvoren Natječaj za dodjelu inovacijskih vaučera u Plavom sektoru projekta BLUE_BOOST, sufinanciranog sredstvima programa Europske unije Interreg Adrion.