Održano besplatno predavanje o poticajima za MSP
Edukacija - Objavljeno 15.09.2017 -

Održano besplatno predavanje o poticajima za MSP

U četvrtak, 14. rujna, u prostorijama COIN coworkinga u Zadru, u suradnji Udruženja obrtnika Zadar i tvrtke MIPES consulting, održano je besplatno predavanje o aktualnim i najavljenim EU fondovima i drugim mogućnostima povlačenja sredstava za poduzetnike različitih struka.

Kreće isplata 22,7 milijuna kuna proizvođačima mlijeka Natječaji i potpore - Objavljeno 22.08.2017 -

Kreće isplata 22,7 milijuna kuna proizvođačima mlijeka

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju danas započinje slanje Odluka o isplati odobrenog iznosa iznimne potporepoljoprivrednicima i isplatu same potpore, utvrđenu na osnovu broja prihvatljivih grla stoke te nakon provedenih kontrola.

Lakše do informacija o EU natječajima za obrtnike Opće vijesti - Objavljeno 16.08.2017 -

Lakše do informacija o EU natječajima za obrtnike

Kako bi njihovi članovi lakše došli do informacija o natječajima iz EU fondova, Hrvatska obrtnička komora je pripremila i obradila natječaje na koje obrtnici mogu aplicirati.

Certifikacijom proizvoda do tržišta Natječaji i potpore - Objavljeno 06.08.2017 -

Certifikacijom proizvoda do tržišta

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta obavještava potencijalne prijavitelje da je na poveznici http://www.strukturnifondovi.hr/natjecaji/1406 objavljena izmjena Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, referentna oznaka KK.03.2.1.08.

Internacionalizacija poslovanja MSP-ova putem organizacija za poslovnu podršku Opće vijesti - Objavljeno 06.08.2017 -

Internacionalizacija poslovanja MSP-ova putem organizacija za poslovnu podršku

Cilj ovog poziva je potaknuti organizacije za poslovnu podršku da organizacijom nastupa poduzetnika iz Republike Hrvatske na međunarodnom tržištu, u povećanom opsegu razviju kapacitete poduzeća i time unaprijede sposobnost hrvatskog gospodarstva za sudjelovanje na globalnim tržištima.