Ostvarite potpore za samozapošljavanje u iznosu do 71.000 kuna
Natječaji i potpore - Objavljeno 06.03.2020 -

Ostvarite potpore za samozapošljavanje u iznosu do 71.000 kuna

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA objavila je javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja. Predmet ovog poziva je dodjela potpora za samozapošljavanje kao jedna od aktivnosti u sklopu provedbe projekta SOS – Surađuj i ostvari sebe.

Potpore poduzetnicima - Pokreni nešto svoje Opće vijesti - Objavljeno 30.01.2020 -

Potpore poduzetnicima - Pokreni nešto svoje

ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, otvorila je prijave za četvrtu generaciju dobitnika potpore jednog od svojih razvojnih programa koji provodi u partnerstvu s tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o.

Poziv za sudjelovanje u predakceleracijskom programu Tech Boost Natječaji i potpore - Objavljeno 29.01.2020 -

Poziv za sudjelovanje u predakceleracijskom programu Tech Boost

Poduzetnički centar Krapinsko-zagorske županije zajedno s nositeljem programa njemačkim fondom Finance in Motion i jednim od najjačih svjetskih akceleratora Startup Wise Guys iz Estonije kao partnerom poziva poduzetnike i projektne timove za sudjelovanje u Tech Boost programu.

U planu dva poziva za poduzetnike Opće vijesti - Objavljeno 12.01.2020 -

U planu dva poziva za poduzetnike

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Indikativni godišnji plan Poziva na dostavu projektnih prijedloga sufinanciranih iz Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014. – 2020. za 2020. godinu.

futuro