Kako osigurati sredstva za ruralni razvoj?
Opće vijesti - Objavljeno 03.07.2019 -

Kako osigurati sredstva za ruralni razvoj?

U organizaciji Ministarstva poljoprivrede, a u suradnji s Gradom Pagom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR), održat će se radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020., 4. srpnja u Kneževom dvoru u Pagu s početkom u 10.30 sati.

Inovacijski vaučeri za MSP-ove u Plavom sektoru Natječaji i potpore - Objavljeno 26.06.2019 -

Inovacijski vaučeri za MSP-ove u Plavom sektoru

Iz zadarske Inovacije podsjećaju da je do 30. lipnja otvoren Natječaj za dodjelu inovacijskih vaučera u Plavom sektoru projekta BLUE_BOOST, sufinanciranog sredstvima programa Europske unije Interreg Adrion.

Poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama Natječaji i potpore - Objavljeno 09.06.2019 -

Poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u suradnji s Ministarstvom kulture, s ciljem jačanja malog i srednjeg poduzetništva u kulturi, objavljuje Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama za 2019. godinu.

Predstavljanje PoC8 programa okupilo poduzetnike i inovatore Natječaji i potpore - Objavljeno 31.05.2019 -

Predstavljanje PoC8 programa okupilo poduzetnike i inovatore

Ustanova INOVAcija, kao prepoznati centar u provođenju Programa provjere inovativnog koncepta, u suradnji s agencijom HAMAG BICRO održala je svoj info dan kojim je ujedno i otvorila javni poziv za zaprimanje projektnih prijava za Program provjere inovativnog koncepta (PoC8).

futuro