Internacionalizacija poslovanja MSP-ova
Natječaji i potpore - Objavljeno 28.08.2018 -

Internacionalizacija poslovanja MSP-ova

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“, referentna oznaka: KK.03.2.1.16.

Rezultati Javnog poziva za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama Natječaji i potpore - Objavljeno 02.08.2018 -

Rezultati Javnog poziva za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama

Ministarstvo kulture i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta proveli su Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama u 2018. godini, kao nastavak uspješne desetogodišnje suradnje na provedbi programa Poduzetništvo u kulturi, s ciljem jačanja poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama.

7,5 milijuna kuna poduzetnicima za znakove kvalitete Natječaji i potpore - Objavljeno 30.07.2018 -

7,5 milijuna kuna poduzetnicima za znakove kvalitete

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost te doprinesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu.

Zadarska županija odobrila milijun kuna za potpore u poljoprivredi Opće vijesti - Objavljeno 26.07.2018 -

Zadarska županija odobrila milijun kuna za potpore u poljoprivredi

Temeljem Odluke o odobrenju potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2018. godinu odobreno je 99 zahtjeva do maksimalnog iznosa raspoloživog u proračunu za navedenu aktivnost, odnosno 926.862,20 kuna. Odluku je potpisao župan Zadarske županije Božidar Longin na prijedlog Povjerenstva za odobravanje potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja, a zahtjevi su odobreni prema redoslijedu zaprimanja.