Ovorene prijave za novi natječaj - malim poljoprivrednicima 279 milijuna kuna
Opće vijesti - Objavljeno 01.09.2018 -

Ovorene prijave za novi natječaj - malim poljoprivrednicima 279 milijuna kuna

U četvrtak su otvorene prijave na 279 milijuna kuna vrijedan Natječaj za provedbu tipa operacije 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“. Prijave su otvorene sve do 13. prosinca ove godine, a Zahtjev za potporu podnosi se Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u elektronskom obliku putem AGRONET-a.

Internacionalizacija poslovanja MSP-ova Natječaji i potpore - Objavljeno 28.08.2018 -

Internacionalizacija poslovanja MSP-ova

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2“, referentna oznaka: KK.03.2.1.16.

Rezultati Javnog poziva za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama Natječaji i potpore - Objavljeno 02.08.2018 -

Rezultati Javnog poziva za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama

Ministarstvo kulture i Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta proveli su Javni poziv za poticanje poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama u 2018. godini, kao nastavak uspješne desetogodišnje suradnje na provedbi programa Poduzetništvo u kulturi, s ciljem jačanja poduzetništva u kulturnim i kreativnim industrijama.

7,5 milijuna kuna poduzetnicima za znakove kvalitete Natječaji i potpore - Objavljeno 30.07.2018 -

7,5 milijuna kuna poduzetnicima za znakove kvalitete

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Znakovi kvalitete“. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima s ciljem da dobivanjem znakova kvalitete povećaju svoju konkurentnost te doprinesu povećanju prepoznatljivosti hrvatskih proizvoda i usluga na otvorenom tržištu.