Zadarska županija odobrila milijun kuna za potpore u poljoprivredi
Opće vijesti - Objavljeno 26.07.2018 -

Zadarska županija odobrila milijun kuna za potpore u poljoprivredi

Temeljem Odluke o odobrenju potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja za 2018. godinu odobreno je 99 zahtjeva do maksimalnog iznosa raspoloživog u proračunu za navedenu aktivnost, odnosno 926.862,20 kuna. Odluku je potpisao župan Zadarske županije Božidar Longin na prijedlog Povjerenstva za odobravanje potpora iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja, a zahtjevi su odobreni prema redoslijedu zaprimanja.

LAG Mareta dijeli potpore za mala obiteljska gospodarstva Opće vijesti - Objavljeno 01.06.2018 -

LAG Mareta dijeli potpore za mala obiteljska gospodarstva

Lokalna akcijska grupa Mareta objavila je Natječaj za provedbu tipa operacije 1.1.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava", koji je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014-2020.

Zadarskim riboprerađivačima potpora od 20 milijuna Natječaji i potpore - Objavljeno 01.06.2018 -

Zadarskim riboprerađivačima potpora od 20 milijuna

U Ministarstvu poljoprivrede u srijedu je potpisano 19 ugovora o dodjeli sredstava za Preradu proizvoda ribarstva i akvakulture, vrijednih gotovo 57 milijuna kuna.

Otvoreno e-savjetovanje za Inovacije novoosnovanih MSP-ova Opće vijesti - Objavljeno 28.05.2018 -

Otvoreno e-savjetovanje za Inovacije novoosnovanih MSP-ova

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću u cilju pripreme Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Inovacije novoosnovanih MSP-ova – II faza", otvoreni postupak u modalitetu trajnog Poziva.

Otvoreni natječaji za male i srednje poduzetnike Opće vijesti - Objavljeno 14.05.2018 -

Otvoreni natječaji za male i srednje poduzetnike

Informacijski centar Europe Direct Zadar, kao glavno informacijsko sredstvo Europske unije u Zadarskoj županiji, dostavilo je informacije o otvorenim natječajima za gospodarstvenike, male i srednje poduzetnike.