Kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda u OPG-u?
Edukacija - Objavljeno 05.05.2021 -

Kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda u OPG-u?

Webinar OPG turizam - kako iskoristiti online kanale za povećanje prihoda educirat će sve polaznike o jednostavnim alatima online promocije koji su učinkoviti u ostvarivanju većeg broja posjetitelja na web stranicu, većeg broja poziva i rezervacija, te u konačnici većeg prihoda.

Besplatna radionica: Kako uskladiti poslovanje s GDPR-om? Opće vijesti - Objavljeno 17.04.2021 -

Besplatna radionica: Kako uskladiti poslovanje s GDPR-om?

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija i Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP), organiziraju besplatnu online informativnu radionicu.

Kako i zašto brendirati i (digitalno) oglašavati malo poduzeće? Opće vijesti - Objavljeno 13.04.2021 -

Kako i zašto brendirati i (digitalno) oglašavati malo poduzeće?

Nakon što su mjesta na radionici popunjena u samo jedan dan, iz zadarske tvrtke HIA - Hobby I adore odlučili su organizirati još jedan termin radionice "Kako i zašto brendirati i (digitalno) oglašavati malo poduzeće?".

INOVAcija i HBOR organiziraju radionicu za zadarske poduzetnike Edukacija - Objavljeno 29.03.2021 -

INOVAcija i HBOR organiziraju radionicu za zadarske poduzetnike

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija i HBOR - Područni ured za Dalmaciju, organiziraju online informativnu radionicu s ciljem upoznavanja MSP-ova s mogućnostima kreditiranja preko HBOR-a za potrebe malog gospodarstva, za poticanje poduzetničke aktivnosti (početnici, mladi poduzetnici, žene poduzetnice).

futuro