Morena Milevoj i Tomislav Pancirov: kako uspješno brendirati svoj proizvod
Edukacija - Objavljeno 14.11.2017 -

Morena Milevoj i Tomislav Pancirov: kako uspješno brendirati svoj proizvod

U subotu 18. studenog u Inovativnom Zadru održat će se Brendaonica PLUS, naprednija interaktivna radionica na kojoj ćete naučiti kako uspješno brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama uz stručno vodstvo dvoje iskusnih marketinških stručnjaka.

Saznajte kako učiti putem Coursere Edukacija - Objavljeno 09.11.2017 -

Saznajte kako učiti putem Coursere

Vječno znanja gladan crv tjera vas na potragu za informacijama i novim vještinama, a nemate dovoljno vremena za pohađanje formalnih i neformalnih oblika učenja u "realnom svijetu"?

U zadarskom CISOK-u usavršite poslovne vještine Edukacija - Objavljeno 04.11.2017 -

U zadarskom CISOK-u usavršite poslovne vještine

Ukoliko razmišljate o promjeni u karijeri, ulasku u poduzetničke vode ili želite usavršiti vještine potrebne u traženju posla, CISOK Zadar je tu za vas.

Michael Freer: Uvod u društveno poduzetništvo Edukacija - Objavljeno 03.11.2017 -

Michael Freer: Uvod u društveno poduzetništvo

Predavanje je prvenstveno namijenjeno nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla te svim zainteresiranima za društveno poduzetništvo, a održava se u sklopu projekta "Društveno-poduzetnički mozaik splitsko-dalmatinskog područja" kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Brendaonica PLUS u Zadru Edukacija - Objavljeno 31.10.2017 -

Brendaonica PLUS u Zadru

Brendaonica PLUS je naprednija interaktivna radionica na kojoj ćete naučiti kako uspješno brendirati sebe ili svoj proizvod na društvenim mrežama uz stručno vodstvo dvoje iskusnih marketinških stručnjaka.

Zadar Developers Hub poziva na dva predavanja Edukacija - Objavljeno 17.10.2017 -

Zadar Developers Hub poziva na dva predavanja

Zadar Developers Hub poziva vas na dva predavanja pod nazivom JavaScript + TypeScript koje će se održati 18.10.2017 od 18:00 do 19:45 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.