Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju Edukacija - Objavljeno 28.05.2019 -

Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju

U sklopu projekta AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Sv. Filipu i Jakovu će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja". Edukacija je besplatna za sudionike/ce, traje dva dana, u četvrtak 30. i petak 31. svibnja s početkom u 10 sati, a održava se u prostoru Općinske vijećnice.

Projekt SOS: Zadarski učenici informirani o tržištu rada Edukacija - Objavljeno 15.05.2019 -

Projekt SOS: Zadarski učenici informirani o tržištu rada

U sklopu projekta „SOS - Surađuj i ostvari sebe" financiranog iz „Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020" Europskog socijalnog fonda, zadnjih tjedana provodila se aktivnost informiranja učenika završnih razreda srednjih škola o osnovnim aspektima tržišta rada.

Odgođena Internet marketing akademija Edukacija - Objavljeno 09.05.2019 -

Odgođena Internet marketing akademija

Zbog iznenadnih nepredviđenih okolnosti odgođena je Internet marketing akademija koja je trebala početi 9. svibnja u prostorijama Inovativnog Zadra na Novom Bokanjcu.

Udruženje obrtnika organizira radionicu "Umijeće vođenja" Edukacija - Objavljeno 06.05.2019 -

Udruženje obrtnika organizira radionicu "Umijeće vođenja"

Udruženje Obrtnika Zadar za svoje članove organizira besplatnu radionicu „LEADERSHIP PROFESSIONAL - UMIJEĆE VOĐENJA", koja će se održati u četvrtak, 9. svibnja u COIN coworking u vremenu od 12 do 16 sati.

Uz CISOK poboljšajte svoj položaj na tržištu rada Edukacija - Objavljeno 03.05.2019 -

Uz CISOK poboljšajte svoj položaj na tržištu rada

Kako bi vam pomogao u kvalitetnoj pripremi za tržište rada, ulazak u poduzetničke vode ili pak nastavak obrazovanja, CISOK Zadar je u svibnju za vas pripremio niz različitih predavanja i radionica.