Radionice važne za sljedeći korak u karijeri
Edukacija - Objavljeno 11.11.2019 -

Radionice važne za sljedeći korak u karijeri

CISOK je u programu za studeni pripremio radionice koje će vam sigurno biti korisne ukoliko se nalazite pred važnim korakom u karijeri, u potrazi ste za boljim poslom ili razmišljate o poduzetništvu...

Mladi su pasivni - pokrenite se kako bi se čuo vaš glas Edukacija - Objavljeno 08.11.2019 -

Mladi su pasivni - pokrenite se kako bi se čuo vaš glas

U Koncertnoj dvorani braće Bersa Kneževa palače danas se održala javna tribina pod nazivom "Pokreni se" u sklopu završne konferencija projekta "VR laboratorij za mlade". Okupljene mlade i goste podravili su ravnatelj Prirodoslovno-grafičke škole Zadar, jedne od partnera na projektu Tomislav Grbin i Šime Erlić, gradski pročelnik za EU fondove.

Privodi se kraju VR laboratorij - projekt za poticanje socijalne uključenosti mladih Edukacija - Objavljeno 07.11.2019 -

Privodi se kraju VR laboratorij - projekt za poticanje socijalne uključenosti mladih

Grad Zadar u partnerstvu s Prirodoslovnom-grafičkom školom Zadar, Udrugom za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti "Cinaz" i Udrugom apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji "Porat" privodi kraju projekt „VR LABoratorij za mlade“ kojemu je cilj poticanje socijalne uključenosti mladih kroz unaprjeđenje kapaciteta partnera za pružanje usluga potpore mladima te jačanje kompetencija mladih za konkurentniji nastup na tržištu rada i proaktivno sudjelovanje u kreiranju politika za mlade.

Besplatna radionica za mlade tražitelje zaposlenja Edukacija - Objavljeno 22.10.2019 -

Besplatna radionica za mlade tražitelje zaposlenja

U četvrtak, 24. listopada u 9.30 sati CISOK će ugostiti predstavnike udruge Pragma iz Zagreba koji će u sklopu projekta „Nova šansa za mlade" održati radionicu za mlade tražitelje zaposlenja u dobi od 18 do 25 godina, kako bi ih upoznali s projektom koji mladima omogućuje unaprjeđenje vještina i njihovih potencijala te razvijanje samopouzdanja.