Besplatna prezentacija paketa mjera aktivne politike zapošljavanja Opće vijesti - Objavljeno 12.02.2018 -

Besplatna prezentacija paketa mjera aktivne politike zapošljavanja

U suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanjem Područnim uredom Zadar, Udruženje obrtnika organizira prezentaciju paketa mjera aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti HZZ-a, na kojoj će biti prezentirani uvjeti i načini korištenja sredstava za provođenje mjera u 2018. godini.

Stručno osposobljavanje ili pripravništvo? Saznajte u CISOK-u! Edukacija - Objavljeno 05.02.2018 -

Stručno osposobljavanje ili pripravništvo? Saznajte u CISOK-u!

CISOK je objavio program za veljaču. Posebno ističu aktivnosti u Tjednu psihologije, kao i prezentaciju mjera Aktivne politike zapošljavanja „Iskoristi priliku! Stručno osposobljavanje ili pripravništvo?" koja će se održati 23. veljače u 12.30 sati.

Seminar u ŽK Zadar: Smart tahograf 2019. – prijetnja ili prilika Edukacija - Objavljeno 26.01.2018 -

Seminar u ŽK Zadar: Smart tahograf 2019. – prijetnja ili prilika

Hrvatska gospodarska komora i tvrtka Tahograf d. o. o. u suradnji s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture i Županijskom komorom Zadar organizira seminar Smart tahograf 2019. – prijetnja ili prilika! u petak, 26. siječnja, u 11 sati u Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16, dvorana za sastanke (II. kat).

Pitanja i odgovori na razgovoru za posao Edukacija - Objavljeno 19.01.2018 -

Pitanja i odgovori na razgovoru za posao

Na radionici će sudionici imati priliku upoznati se s najčešćim pitanjima na razgovoru za posao te dobiti konkretne savjete vezane uz njihovo (samo)predstavljanje.

Veliki interes za besplatnu edukaciju u COIN-u Edukacija - Objavljeno 12.01.2018 -

Veliki interes za besplatnu edukaciju u COIN-u

Na inicijativu Ceha intelektualnih usluga, Udruženje obrtnika Zadar je i ove godine organiziralo još jedan u nizu besplatnih seminar na temu sastavljanja financijskih izvještaja i poreznih prijava za 2017. godinu za svoje članove obrtnike, koji obavljaju djelatnost knjigovodstvenih usluga.