Novi ciklus besplatnih informativnih radionica za poduzetnike
Edukacija - Objavljeno 21.07.2021 -

Novi ciklus besplatnih informativnih radionica za poduzetnike

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira novi ciklus besplatnih informativnih radionica i događanja za poduzetnike s područja Zadarske županije u okviru projekta "Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji".

Karijerni put Zadranina Paola Rakocije do pozicije u Photomathu Opće vijesti - Objavljeno 21.07.2021 -

Karijerni put Zadranina Paola Rakocije do pozicije u Photomathu

Ovaj petka, 23 srpnja u 20:30 sati u prostorijama Code Huba (Novi kampus Sveučilišta u Zadru, prizemlje Studentskog doma), na rasporedu je predavanje Paola Rakocije, Data analysta u Photomathu, danas najpopularnijoj svjetskoj aplikaciji za učenje matematike, preuzetoj više od nestvarnih 220 milijuna puta.

Nekadašnji direktor u Airbnb-u o razvoju mladih tvrtki Edukacija - Objavljeno 13.07.2021 -

Nekadašnji direktor u Airbnb-u o razvoju mladih tvrtki

Nakon odličnog druženja u atriju Palače Cedulin povodom predavanja Stjepana Buljata, suosnivača i tehničkog direktora tvrtke Cognism, Zadarsko LITo u organizaciji Interreg projekta 2CODE nastavlja se u jednako jakom i kvalitetnom ritmu.

Osnove marketinga za MSP-ove uz Selmu Čelik Edukacija - Objavljeno 13.07.2021 -

Osnove marketinga za MSP-ove uz Selmu Čelik

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu s ciljem da polaznici steknu znanja o važnosti marketinga za male poduzetnike, istraživanju tržišta, elementima strateškog i taktičkog marketinga.

futuro