Udruga Porat nudi pomoć pri zapošljavanju
Opće vijesti - Objavljeno 21.02.2019 -

Udruga Porat nudi pomoć pri zapošljavanju

Udruga Porat predstavlja Uključi se! - projekt resocijalizacija liječenih ovisnika/bivših zatvorenika, kroz koji provode aktivnost doškolovanja/prekvalifikacije.

Program osposobljavanja: I ja mogu biti poduzetnica! Edukacija - Objavljeno 18.02.2019 -

Program osposobljavanja: I ja mogu biti poduzetnica!

U sklopu projekta PERMA-HORTI - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu održat će se verificirano osposobljavanje iz područja permakulture i urbane hortikulture za 45 nezaposlenih polaznica.

Tjedan psihologije u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje Edukacija - Objavljeno 15.02.2019 -

Tjedan psihologije u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zadar i Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri su se, sad već tradicionalno, aktivno uključili u obilježavanje 12. Tjedna psihologije.

Nove vještine - nove mogućnosti Edukacija - Objavljeno 11.02.2019 -

Nove vještine - nove mogućnosti

Pučko otvoreno učilište Obzor u suradnji s partnerima Agencija Han Vrana, F-tours International d.o.o. i H.L. Dvorac d.o.o. provodi projekt „Nove vještine - nove mogućnosti" u sklopu kojeg su razvijeni suvremeni programi osposobljavanja integrirani s praksom.

Veljača u CISOK-u u znaku psihologije i mobilnosti Opće vijesti - Objavljeno 07.02.2019 -

Veljača u CISOK-u u znaku psihologije i mobilnosti

CISOK je dostavio program radionica za veljaču. Pripremili su niz raznovrsnih aktivnosti, a posebno ističu aktivnosti u 12. Tjednu psihologije, kao i prezentacije o EU mobilnosti:

Jurjević: Kako prijaviti projekt za ruralni razvoj? Edukacija - Objavljeno 31.01.2019 -

Jurjević: Kako prijaviti projekt za ruralni razvoj?

U sklopu projekta AlterNET - Edukacijom i umrežavanjem do zaposlenja na ruralnom području u Pakoštanima će se održati edukacija „Prijava projekata na mjere u ruralnom razvoju uz informatičku edukaciju za potrebe korištenja mjera iz Programa ruralnog razvoja".