Mudro postavljanje karijernih ciljeva Edukacija - Objavljeno 16.08.2018 -

Mudro postavljanje karijernih ciljeva

Koja je važnost postavljanja kratkoročnih i dugoročnih ciljeva u planiranju karijere? Kako postaviti uspješne i produktivne ciljeve?

Iskoristite ljeto za usavršavanje poslovnih vještina Edukacija - Objavljeno 03.08.2018 -

Iskoristite ljeto za usavršavanje poslovnih vještina

Iskoristite ljeto, unaprijedite svoje vještine te spremni dočekajte jesen. Bilo da ste student, nezaposleni, na prekretnici u karijeri ili budući poslodavac, CISOK Zadar u kolovozu je za vas pripremio niz grupnih aktivnosti s ciljem poboljšanja vašeg položaja na tržištu rada.

Zadrani će osmisliti inovativni program osposobljavanja nezaposlenih Opće vijesti - Objavljeno 31.07.2018 -

Zadrani će osmisliti inovativni program osposobljavanja nezaposlenih

U sklopu EU projekta Perma - Horti - Zadarska inicijativa za permakulturni dizajn i urbanu hortikulturu, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića zajedno s partnerima razvit će inovativni program osposobljavanja u sektoru hortikulture.

CISOK Zadar organizira Ljetnu školu profesionalnog razvoja Edukacija - Objavljeno 11.07.2018 -

CISOK Zadar organizira Ljetnu školu profesionalnog razvoja

Ljeto je pravo vrijeme da se učenici uključe u kreativne i korisne radionice za koje često nemaju vremena kad krenu školske obaveze. Kako bi iskoristili ovo slobodno vrijeme CISOK Zadar poziva učenike viših razreda osnovne škole da se prijave i sudjeluju u Ljetnoj školi profesionalnog razvoja, koja će se održati od 16. do 20. srpnja u jutarnjem terminu od 10 do 12 sati u CISOK-u na adresi Polačišće 3.

Vaše poslovanje uz novu generaciju SAP alata Edukacija - Objavljeno 06.07.2018 -

Vaše poslovanje uz novu generaciju SAP alata

Prezentacija "Vaše poslovanje uz novu generaciju SAP alata S/4 HANA business suite uz pomoć europskih fondova" održat će se u utorak, 10. srpnja, u 13 sati u HGK – Županijskoj komori Zadar, na adresi Špire Brusine 16.

U potrazi ste za novim i boljim zaposlenjem? Edukacija - Objavljeno 02.07.2018 -

U potrazi ste za novim i boljim zaposlenjem?

Razmišljate o promjeni u karijeri? U potrazi ste za novim i/ili boljim zaposlenjem? Razmišljate o ulasku u poduzetništvo? Tek ulazite na tržište rada i ne znate što vas očekuje?