Već 250 prijavljenih: otvorena prva hrvatska "Dolina za digitalne nomade" u Zadru
Opće vijesti - Objavljeno 22.10.2021 -

Već 250 prijavljenih: otvorena prva hrvatska "Dolina za digitalne nomade" u Zadru

U sklopu inovativnog projekta tvrtke grabAhome - prve hrvatske platforme za srednjoročni najam smještaja, osmišljene u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zadra, Upravnim odjelom za EU fondove Grada Zadra i tvrtkama Inovativni Zadar te Falkensteiner H&R, u turističkom naselju Falkensteiner Resort Borik na zadarskom predjelu Puntamika otvorena je prva „Dolina za digitalne nomade".

INOVAcija organizira seminar o novim EU prilikama za financiranje poduzetnika Edukacija - Objavljeno 09.10.2021 -

INOVAcija organizira seminar o novim EU prilikama za financiranje poduzetnika

Ustanova INOVAcija u suradnji s Općinom Poličnik, tvrtkom Mazars i HGK - Županijske komore Zadar organizira završnu konferenciju projekta i seminar za poduzetnike pod nazivom "EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027." s ciljem prezentacije najnovijih informacija i predstavljanja nadolazećih mogućnosti financiranja za poduzetnike.

Tjedan cjeloživotnog učenja u Zadru Edukacija - Objavljeno 24.09.2021 -

Tjedan cjeloživotnog učenja u Zadru

Sa ciljem promoviranja i poticanja cjeloživotnog učenja i ove godine Učilište FINIS iz Zadra kao regionalni koordinator Tjedna za Zadarsku i Šibensko-kninsku županiju organizira zajedno sa partnerima, razne aktivnosti koje će se provoditi u sklopu 15. Tjedna cjeloživotnog učenja.

Znanost o podacima uz Ivu Botunca Edukacija - Objavljeno 23.09.2021 -

Znanost o podacima uz Ivu Botunca

Ovog petka vas u Inovativnom Zadru očekuje još jedan u nizu Tech talksa. Predavanje s početkom u 19 sati održat će Ive Botunac, a predavanje nosi naziv "Znanost o podacima".

Upravljanje krizama i konfliktima uz Aleksandru Krajnović Edukacija - Objavljeno 13.09.2021 -

Upravljanje krizama i konfliktima uz Aleksandru Krajnović

Inovativni Zadar u utorak s početkom u 11 sati u poduzetničkom inkubatoru na Novom Bokanjcu organizira besplatnu radionicu "Upravljanje krizama i konfliktima" koju će voditi Aleksandra Krajnović.

futuro