Privodi se kraju VR laboratorij - projekt za poticanje socijalne uključenosti mladih
Edukacija - Objavljeno 07.11.2019 -

Privodi se kraju VR laboratorij - projekt za poticanje socijalne uključenosti mladih

Grad Zadar u partnerstvu s Prirodoslovnom-grafičkom školom Zadar, Udrugom za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti "Cinaz" i Udrugom apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji "Porat" privodi kraju projekt „VR LABoratorij za mlade“ kojemu je cilj poticanje socijalne uključenosti mladih kroz unaprjeđenje kapaciteta partnera za pružanje usluga potpore mladima te jačanje kompetencija mladih za konkurentniji nastup na tržištu rada i proaktivno sudjelovanje u kreiranju politika za mlade.

Besplatna radionica za mlade tražitelje zaposlenja Edukacija - Objavljeno 22.10.2019 -

Besplatna radionica za mlade tražitelje zaposlenja

U četvrtak, 24. listopada u 9.30 sati CISOK će ugostiti predstavnike udruge Pragma iz Zagreba koji će u sklopu projekta „Nova šansa za mlade" održati radionicu za mlade tražitelje zaposlenja u dobi od 18 do 25 godina, kako bi ih upoznali s projektom koji mladima omogućuje unaprjeđenje vještina i njihovih potencijala te razvijanje samopouzdanja.

Tjedan cjeloživotnog učenja u zadarskom CISOK-u Opće vijesti - Objavljeno 30.09.2019 -

Tjedan cjeloživotnog učenja u zadarskom CISOK-u

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja koja na jednostavan način kroz neposrednu komunikaciju s građanima potiče ostvarenje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.

futuro