Karijerni put Zadranina Paola Rakocije do pozicije u Photomathu
Opće vijesti - Objavljeno 21.07.2021 -

Karijerni put Zadranina Paola Rakocije do pozicije u Photomathu

Ovaj petka, 23 srpnja u 20:30 sati u prostorijama Code Huba (Novi kampus Sveučilišta u Zadru, prizemlje Studentskog doma), na rasporedu je predavanje Paola Rakocije, Data analysta u Photomathu, danas najpopularnijoj svjetskoj aplikaciji za učenje matematike, preuzetoj više od nestvarnih 220 milijuna puta.

Nekadašnji direktor u Airbnb-u o razvoju mladih tvrtki Edukacija - Objavljeno 13.07.2021 -

Nekadašnji direktor u Airbnb-u o razvoju mladih tvrtki

Nakon odličnog druženja u atriju Palače Cedulin povodom predavanja Stjepana Buljata, suosnivača i tehničkog direktora tvrtke Cognism, Zadarsko LITo u organizaciji Interreg projekta 2CODE nastavlja se u jednako jakom i kvalitetnom ritmu.

Predstavljene nove mjere Grada Zadra za pomoć poduzetnicima Poduzetnik - Objavljeno 14.04.2021 -

Predstavljene nove mjere Grada Zadra za pomoć poduzetnicima

Gradonačelnik, Branko Dukić, zajedno s pročelnikom UO za gospodarstvo, obrtništvo i razvitak otoka, Ivicom Katićem, na konferenciji za medije predstavio je dva nova financijska instrumenta Grada Zadra za kreditiranje poduzetništva i obrta.

Ministar Aladrović u Zadru uručio 8 ugovora za društveno poduzetništvo Opće vijesti - Objavljeno 13.03.2021 -

Ministar Aladrović u Zadru uručio 8 ugovora za društveno poduzetništvo

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović i zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Luka Bogdan svečano su u petak u Gradskoj loži u Zadru uručili osam ugovora ukupne vrijednosti gotovo 10 milijuna kuna.

futuro