Zadarska tvrtka dobila 214 tisuća kuna za projekt pametnog priključnog ormara Opće vijesti - Objavljeno 04.02.2018 -

Zadarska tvrtka dobila 214 tisuća kuna za projekt pametnog priključnog ormara

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić potpisala je u petak na okruglom stolu pod nazivom „EU fondovi i izvoz" ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za 23 poduzeća iz Hrvatske, među kojima je i zadarska tvrtka MAREX ELEKTROSTROJ.

Centar za razvoj i edukaciju otvorit će svoja vrata poduzetnicima na 1885 m² Opće vijesti - Objavljeno 17.01.2018 -

Centar za razvoj i edukaciju otvorit će svoja vrata poduzetnicima na 1885 m²

Centar će u sklopu svog poslovanja pružati usluge poduzetnicima uz stručno vodstvo: razvoj novih proizvoda, kontrolu kvalitete ulaznih sirovina, poboljšanje postojeće tehnologije obrade pčelinjih proizvoda, specijalizirane edukacije i sudjelovanja u istraživanjima i razvoju novih proizvoda uz stručni nadzor, najam start-up ureda, konzultantske usluge poduzetnicima i marketinške usluge.

Co-Biz MeetUp u COIN-u okuplja zadarske poduzetnike Opće vijesti - Objavljeno 15.01.2018 -

Co-Biz MeetUp u COIN-u okuplja zadarske poduzetnike

Zadarski COIN najavio je tri datuma održavanja Co-Biz MeetUp-a koji će u ležernoj atmosferi coworking prostora na Putu Murvice okupiti entuzijaste, kreatore ideja, poduzetnike početnike, startup-ove, poduzetnike s malo i poduzetnike s puno iskustva.

Erasmus za poduzetnike početnike Poduzetnik - Objavljeno 30.12.2017 -

Erasmus za poduzetnike početnike

EYE – prekogranični program izmjene koji pruža novim ili potencijalnim poduzetnicima priliku da usavrše svoja znanja za vlastito poslovanje kod iskusnijih poduzetnika u zemljama EU.