Info radionica za zadarske poduzetnike Opće vijesti - Objavljeno 10.04.2019 -

Info radionica za zadarske poduzetnike

U organizaciji Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije (INOVAcija), HBOR-a, Udruženja obrtnika Zadar i COIN-a Zadar u četvrtak s početkom u 12,00 sati u prostorijama COIN-a održat će se informativna radionica na temu "Izvori financiranja" koja je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima (MSP-ovima).

Poduzetnici, u COIN-u doznajte sve o izvorima financiranja! Opće vijesti - Objavljeno 02.04.2019 -

Poduzetnici, u COIN-u doznajte sve o izvorima financiranja!

U organizaciji ustanove INOVAcija Zadar, HBOR-a, Udruženja Obrtnika Zadar i COIN coworkinga u četvrtak, 11. travnja, s početkom u 12 sati održat će se informativna radionica na temu "Izvori financiranja" koja je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima (MSP-ovima).

Zadarska županija subvencionira kamate na poduzetničke kredite Poduzetnik - Objavljeno 27.02.2019 -

Zadarska županija subvencionira kamate na poduzetničke kredite

Upravni odjel za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za kreditiranje poduzetništva i obrta putem subvencioniranja kamate kredita u Zadarskoj županiji.

Zadarska tvrtka kao pružatelj znanja na Plavom bootcampu u Sevilli Opće vijesti - Objavljeno 26.02.2019 -

Zadarska tvrtka kao pružatelj znanja na Plavom bootcampu u Sevilli

HGK- Županijska komora Zadar, partner u INTERREG MED projektu 4helix+, dvjema je domaćim tvrtkama iz područja kulturno-kreativnih djelatnosti osigurala sudjelovanje na događaju naziva Plavi bootcamp koji se u sklopu projekta održao u španjolskom gradu Seville, u organizaciji Gospodarske komore iz Seville, također partnera u projektu.

Seminar za obrtnike "Kako smanjiti troškove?" Opće vijesti - Objavljeno 03.12.2018 -

Seminar za obrtnike "Kako smanjiti troškove?"

Na inicijativu članova Ceha intelektualnih usluga, Udruženje obrtnika Zadar organizira besplatni seminar za obrtnike pod nazivom "KAKO SMANJITI POREZNE OBVEZE I DRUGE TROŠKOVE POSLOVANJA OBRTA?".