Pet plavih tvrtki iz Zadarske županije dobit će inovacijske vaučere
Opće vijesti - Objavljeno 21.08.2018 -

Pet plavih tvrtki iz Zadarske županije dobit će inovacijske vaučere

Prema posljednjem izvješću Europske komisije iz lipnja ove godine plava ekonomija bilježi kontinuirani rast. S prometom od 566 milijardi eura, sektor generira 174 milijardi eura dodane vrijednosti i stvara radna mjesta za gotovo 3,5 milijuna ljudi. Prema projekcijama trebala bi rasti dvostruko brže od ostatka gospodarstva do 2030. Za Europu to znači i promet od gotovo bilijun eura.

FOTO: Uz 26 korisnika i 8 nomada COIN proslavio internacionalni dan coworkinga Opće vijesti - Objavljeno 10.08.2018 -

FOTO: Uz 26 korisnika i 8 nomada COIN proslavio internacionalni dan coworkinga

U zadarskom coworking prostoru COIN u četvrtak je obilježen internacionalni dan coworkinga, 9. kolovoza. U sklopu Dana otvorenih vrata svi zainteresirani mogli su besplatno iskušati čari radnog koncepta temeljenog na umrežavanju i obavljanju djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom radnom prostoru.

Dan otvorenih vrata COIN-a Poduzetnik - Objavljeno 07.08.2018 -

Dan otvorenih vrata COIN-a

U četvrtak, 9. kolovoza, zadarski COIN obilježava internacionalni dan coworkinga.

Otvara se novi coworking prostor u Zadru Poduzetnik - Objavljeno 06.07.2018 -

Otvara se novi coworking prostor u Zadru

Coworking prostor Code Hub Zadar rezultat je suradnje i ulaganja Grada Zadra, Sveučilišta u Zadru i Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, kako bi se doprinijelo promociji i razvoju poduzetništva zasnovanog na inovacijama, znanju i novim tehnologijama te na drugim odgovarajućim projektima u području poslovnog povezivanja poduzetnika i obrazovanja.