Kreditni potencijal za poduzetnike i obrtnike uvećan za 10 milijuna kuna
Natječaji i potpore - Objavljeno 28.09.2021 -

Kreditni potencijal za poduzetnike i obrtnike uvećan za 10 milijuna kuna

Zadarska županija je u veljači 2019. godine pokrenula „Program kreditiranja poduzetništva i obrta putem subvencioniranja kamate kredita u Zadarskoj županiji" uvažavajući pozitivna iskustva s kreditiranjem poduzetništva i potrebu da se malim i srednjim poduzetnicima poboljša pristup financijskim sredstvima.

Stjepan Buljat: Imamo sve preduvjete za razvoj IT-a, nedostaje nam jedino kvalitetan kadar Opće vijesti - Objavljeno 10.09.2021 -

Stjepan Buljat: Imamo sve preduvjete za razvoj IT-a, nedostaje nam jedino kvalitetan kadar

Četvrto izdanje My Smart City konferencije u atriju zadarske palače Cedulin otvoreno je konferencijskim danom čija je glavna tema bila otpornost tvrtki u vrijeme krize. Više od 20 predavača predstavilo je svoje uspješne priče, a tijekom panela raspravljalo se o tome kakve tvrtke trebaju biti da bi bile otporne na bilo kakvu krizu, bez obzira je li riječ o ekonomskoj ili zdravstvenoj krizi.

Na Višnjiku započeo festival tehnologije Infobip Shift Edukacija - Objavljeno 07.09.2021 -

Na Višnjiku započeo festival tehnologije Infobip Shift

U Dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku danas je otvorena dvodnevna Infobip Shift konferencija, festival tehnologije, u svom 10. izdanju. Konferenciju prati oko 3.000 sudionika, a o kakvom se interesu radi pokazuju današnje snimke pred Višnjikom, gdje se dugo čekalo za prolazak protokola koji je sudionicima otvarao vrata konferencije.

futuro