Sjednica Gospodarskog vijeća: Zadar je hrvatski rekorder po broju novih tvrtki
Poduzetnik - Objavljeno 28.06.2019 -

Sjednica Gospodarskog vijeća: Zadar je hrvatski rekorder po broju novih tvrtki

Zadarska županija izbila je u žižu javnosti jer je prva u Hrvatskoj po statističkom podatku o porastu broja novoregistriranih poduzeća za 14 posto. Prema podacima Ministarstva pravosuđa, u sklopu kojeg je sudski registar, Zadar je kao hrvatski rekorder u 2018. godini imao 730 novih poduzeća.

Zadarski poduzetnici na brokerskom događaju u Solunu Poduzetnik - Objavljeno 23.05.2019 -

Zadarski poduzetnici na brokerskom događaju u Solunu

Partner u europskom projektu BLUE_BOOST, u sklopu programa INTERREG Adrion, Gospodarska i industrijska komora Solun iz Grčke organizator je Transnacionalnoga brokerskog događaja 5. lipnja te Cross-field posjeta 6. lipnja u Solunu, a predstavnik vodećega projektnog partnera HGK – ŽK Zadar na njima će sudjelovati s poduzetnicima iz djelatnosti Plavoga gospodarstva te stručnjaka – projektnih Pružatelja znanja.

Prezentacija Europske poduzetničke mreže u Zadru Poduzetnik - Objavljeno 08.05.2019 -

Prezentacija Europske poduzetničke mreže u Zadru

U organizaciji Ustanove INOVAcija, STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci i Sveučilišta u Zadru, 9. svibnja 2019. s početkom u 18,00 sati u prostorima Code Hub-a Zadar održat će se prezentacija Europske poduzetničke mreže (Enterprise Europe Network - EEN).

Info radionica za zadarske poduzetnike Opće vijesti - Objavljeno 10.04.2019 -

Info radionica za zadarske poduzetnike

U organizaciji Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije (INOVAcija), HBOR-a, Udruženja obrtnika Zadar i COIN-a Zadar u četvrtak s početkom u 12,00 sati u prostorijama COIN-a održat će se informativna radionica na temu "Izvori financiranja" koja je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima (MSP-ovima).

Poduzetnici, u COIN-u doznajte sve o izvorima financiranja! Opće vijesti - Objavljeno 02.04.2019 -

Poduzetnici, u COIN-u doznajte sve o izvorima financiranja!

U organizaciji ustanove INOVAcija Zadar, HBOR-a, Udruženja Obrtnika Zadar i COIN coworkinga u četvrtak, 11. travnja, s početkom u 12 sati održat će se informativna radionica na temu "Izvori financiranja" koja je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima (MSP-ovima).

Zadarska županija subvencionira kamate na poduzetničke kredite Poduzetnik - Objavljeno 27.02.2019 -

Zadarska županija subvencionira kamate na poduzetničke kredite

Upravni odjel za gospodarstvo, turizam, infrastrukturu i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni poziv za podnošenje prijava za kreditiranje poduzetništva i obrta putem subvencioniranja kamate kredita u Zadarskoj županiji.